accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

190. nap: Ha Ko Samuin jársz, ezt a vízesés túrát ne hagyd ki!

lanymajom /

Ko Samuin nemcsak pihenni és strandon feküdni lehet, hanem aktív kikapcsolódásra is lehetőség van. Ez a vízesés túra hatalmas nagy kaland, amit nem érdemes kihagyni, ha a szigeten jársz.

A vízesés két helyen is megfigyelhető, az első egy jól kialakított faösvényen járható be, a második pedig már jóval kalandosabb, mivel egy meredek ösvényen és sziklákon kell fölkapaszkodni. A kilátás viszont eszméletlen gyönyörű, egészen a tengerpartig ellátni, körülöttünk pedig a dzsungel. A pontos helyszínt a lenti térképen találod.

Innen nem messze található a Lamai strand, ami Chawengnél nyugodtabb, habár Taling Ngamnál jóval nagyobb a nyüzsgés. Ez a part szebb, mint a sziget keleti oldala, így napozásra, strandolásra is alkalmasabb. Lamai egy jó választás lehet azoknak, akik a túl nyugodt és a túl zsúfolt közötti helyszínt választanának szálláshelynek.


A cikk létrejöttét a GRÁNIT Bank támogatta.

Ha egy igazán jó utazós bankkártyát szeretnél, akkor olvasd el a cikkünket a Platinum kártyáról

Ajánlatok