accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

2021-es Utazómajom naptár fotópályázat

utazomajom /

Azt hiszem sokak nevében kijelenthetem, hogy szerencsére közeledik az év vége. A 2021-es évnek nem lesz nehéz dolga, ha jobb akar lenni a 2020-asnál, amit senki sem így tervezett: koronavírussal, határzárakkal, karanténnal, erdőtüzekkel. Oké, Luxemburg ingyenessé tette a világon először a tömegközlekedést, de ez a hír mégis eltörpül az idei katasztrófák mellett.

Hagyományainkhoz híven idén is szeretnénk kiadni az Utazómajom naptárakat. Az előző években rengeteg pozitív visszajelzést kaptunk tőletek. Hihetetlen jó érzés, hogy sokatok lakását, irodáját díszíti az általunk készített naptár. Legutóbb több, mint 6000 csodás fotót kaptunk tőletek, alig győztük kiválogatni a legjobbakat közülük. Hosszú éjszakákon át “vitatkoztunk” azon, hogy melyek kerüljenek bele a végső verzióba. Reméljük, hogy idén is számíthatunk Rátok! A 2021-es naptárban az aktuális hónaphoz tartozó utazási tippeket is olvashatsz majd!

A fotópályázat

 • A beküldött fotók közül a zsűri által kiválasztott legjobb 11 fotó belekerül a 2021-es Utazómajom naptárba, és rengeteg háztartás konyháját, előszobáját fogja díszíteni. Az 54 lapos asztali naptár a munkahelyeken eltöltött időt is élvezetesebbé teszi.
 • A fotókat november 1. éjfélig várjuk.
 • Egy pályázó legfeljebb 3 fotót küldhet be.
 • A fotónak utazási témájúnak kell lennie. Előny, de nem feltétel, ha az Utazómajom által ajánlott desztinációk valamelyikénél készült. Idén eltekintünk attól, hogy csak 2020-as képeket fogadunk el. Bátran jöhetnek a belföldi felvételek is.
 • Lehet fekvő- vagy állókép is, de jó, ha tudod, hogy a falinaptárba egy kb. 3×2-es, az asztali naptárba pedig egy kb. 3×1-es arányú, fekvő vágat kerülhet csak belőle felhasználásra.
 • A fotó felbontása legyen minimum 3000×2000 pixel.
 • Legyenek rajta élesek és valóságosak a színek. Lehet rajta utómunka („photoshop”), ha az a valósághoz való hűséget szolgálja és nem az attól való elrugaszkodást.
 • Lehetnek emberek a fotón, de ha arccal, felismerhetően szerepelnek, kérjük, csatold a fotó mellé az írásos hozzájárulásukat is!
 • Az Utazómajom szerkesztői, a zsűri tagjai, azok családtagjai és közvetlen barátai nem vehetnek részt a fotópályázaton.
 • A nevezéssel elfogadod, hogy az Utazómajom szerkesztői a veled való kommunikációra felhasználják az e-mail címed, amelyet harmadik félnek nem adunk ki, és hozzájárulsz, hogy a beküldött fotó(ka)t felhasználjuk a 2021-es Utazómajom naptárakban.
 • A beküldők között Samsung Galaxy S20 FE mobiltelefon készüléket sorsolunk ki! Játékszabályzat ide kattintva elérhető.

Nevezés

Ha a fenti feltételek szerint kiválasztottad a szerinted leginkább megfelelő fotó(i)dat, küldd el nekünk az utazomajomnaptar [kukac] gmail [pont] com címre. A levélben írd meg, hogy hol készültek a fotók.


Díjazás

A zsűri által a falinaptárba kiválasztott 11 fotó készítőinek:

 • A neve szerepelni fog a naptáron a fotója mellett.
 • Kap 3 tiszteletpéldányt a 2021-es Utazómajom falinaptárból.
 • Ezt a 3 naptárat postán küldjük el neki vagy egy tiszteletjegyet kap egy januári, budapesti exkluzív Utazómajom előadásunkra, ahol személyesen veheti át.

A zsűri által az asztali naptárba kiválasztott 51 fotó készítőinek:

 • A neve szerepelni fog a naptáron a fotója mellett.
 • Adunk egy tiszteletpéldányt a 2021-es Utazómajom asztali naptárból.
 • Ezt a naptárat postán küldjük el neki vagy egy tiszteletjegyet kap egy januári, budapesti exkluzív Utazómajom előadásunkra, ahol személyesen veheti át.

Ajánlatok