accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

23. nap – Megéri Phi Phi-re utazni?

utazomajom /
Sokat gondolkoztam rajta, hogy elmenjek-e Phi Phi szigetére vagy sem. Az érvek a sziget mellett egyértelműek, ha megnézzük a képeket a Google-ben. Az ellenérvek Phi Phi ellen pedig a magas szállás árak és a nyugodt hostelek hiánya, hiszen Phi Phire az összes hátizsákos fiatal bulizni jár, így a hostelek party hostelként működnek.

Végül kitaláltam a számomra tökéletes tervet, Ko Lantáról elmegyek Phi Phi Don szigetére a reggeli hajóval, majd délután vissza is jövök. Így lemaradok a Maya Bay-ről és a szigetek körüli látványosságokról, mivel arra nem lesz időm, de amire a leginkább kíváncsi vagyok az Phi Phi Don szigetén található kilátópont.
Már a hajón való utazás is egy élmény volt, hiszen nem volt kötelező bemenni az ülésekhez, ülhettünk kint a hajó felső szintjén is. Felejthetetlen élmény volt süvíteni a hullámok között és közben a kedvenc zenéimet hallgatni. A kilátópont szintén csodás. Phi Phi kikötőjébe érkezve jól ki van táblázva az út, nem lehet eltévedni. A kilátóhoz nem szükséges túra cipő, mert beton lépcsőkön vezet fel az út, flip-flop papucsban is könnyedén teljesíthető. Meglepő volt, hogy Phi Phin is milyen sok az olcsó kifőzde, azt gondoltam volna, hogy hasoló árakkal találkozok majd, mint Ao Nangon.
Ko Lanta és Phi Phi Don között a transzfer ára egy útra 2.500 Ft, melyet szinte minden sarkon le tudunk foglalni, hiszen Krabi és környéke illetve Ko Lanta tele van helyi utazási irodákkal. Thaiföldön utazni gyerekjáték.
Aznapi költés: 9.900 Ft

Ajánlatok