accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Életre szóló 26 napos utazás a Seychelle-szigetek, Mauritius érintésével és szafarival a Kruger Nemzeti Parkban

utazomajom /

Készen állsz életed kalandjára? Irány a 26 napos szervezett, felejthetetlen utazás a világ legszebb tengerpartjaihoz, majd vegyél részt több napos exkluzív szafarin a Kruger Nemzeti Parkban! Az körút a Seychelle-szigeteken indul ahol 5*-os luxus hotelben pihenheted ki az utazás fáradalmait. Ezt követően 15 napos hajózásra indulsz a Silver Dawn luxus óceánjárón, miközben olyan helyeket látogatsz meg, mint Mauritius, Réunion, Richards Bay, Durban és Port Elizabeth. A dél-afrikai élmények Fokvárosban kezdődnek, ahol vezetett túrákon ismered meg az ország történelmét és látnivalóit. Az utazás fénypontja a Kruger Nemzeti Parkban, vadállatok között töltött néhány nap. Ez program végig luxus szolgáltatásokat kínál és minden költséget magában foglal a szállásoktól kezdve a repülőjegyeken át a programokig.

A 26 napos utazás teljes ára 3.999.000 Ft / fő. RÉSZLETEK

Az ár a következő szolgáltatásokat tartalmazza

  • menetrend szerinti járat a Turkish Airlines légitársasággal Bécsből Isztambulon keresztül Mahéba és vissza Johannesburgból Isztambulon keresztül Bécsbe
  • belföldi járat az Airlink Cape Town – Kruger Mpumalanga járattal
  • repülőtéri illetékek és biztonsági díjak
  • 2 x éjszaka a Hotel Story Seychellesben ***** Mahén, a Seychelle-szigeteken
  • 15 x éjszaka a Silver Dawn luxushajón *****
  • 6 x éjszaka a dél-afrikai körutazás során szállodákban és lodge-okban
  • ellátás: svédasztalos reggeli (Seychelle-szigetek), gourmet all-inclusive minden étkezéssel különböző exkluzív éttermekben, szabadon választható ülőhelyekkel, minden italfogyasztással együtt, beleértve az üdítőitalokat, tea- és kávékülönlegességeket, válogatott borokat, exkluzív szeszes italokat és
  • pezsgőt minden fedélzeti étteremben és a minibárból is, 24 órás kabinszerviz (hajó), 6 x svédasztalos reggeli és 4 x vacsora (Dél-Afrika).
  • személyes komornyikszolgálat a fedélzeten
  • az összes fedélzeti létesítmény használata valamint részvétel a különböző rendezvényeken, programokon
  • korlátlan standard wifi-hozzáférés a hajó egész területén (személyenként 1 eszközön)
  • válogatott parti kirándulások minden kikötőben a luxus körutazás során
  • 1 x borkóstoló Franschhoekben és Stellenboschban (21. nap)
  • 2 x game (vadállatnéző) nyitott járművekkel a Kruger Nemzeti Parkban (22. + 23. nap)
  • minden transzfer az útiterv szerint
  • minden nemzeti park – extradíj, kirándulás, belépődíj és városnézés Dél-Afrikában az útvonal szerint, német nyelvű idegenvezetővel együtt
  • angol nyelvű kommunikáció a fedélzeten
  • borravalók a fedélzeten
  • minden beszállási és leszállási díj, üzemanyag-pótdíj

A 26 napos utazás teljes ára 3.999.000 Ft / fő. RÉSZLETEK

Utazási program

1.nap Érkezés • Repülőút Isztambulon keresztül Mahéra/Seychelle-szigetekre.
2.nap Seychelle-szigetek • Érkezés, az idegenvezető üdvözli Önöket, majd transzfer a hotelbe. A nap hátralévő része szabadidő.
3.nap Seychelle-szigetek • Szabadidős nap.
4.nap Seychelle-szigetek • Kora délután transzfer a kikötőbe, majd beszállás. A nap hátralévő része szabadidő. Éjszaka a fedélzeten.
5.nap Szabadidős nap. A luxus hajóút 19:00 órakor kezdődik.
6 + 7.nap Kikapcsolódás a tengeren.
8.nap Port Louis/Mauritius. (08:00 – 21:00).
9.nap Pointe des Galets/La Réunion. (08:00 – 18:00).
10 – 12.nap Kikapcsolódás a tengeren.
13.nap Richards Bay/Dél-Afrika. (08:00 – 19:00).
14.nap Durban/Dél-Afrika. (08:00 – 23:00).
15.nap Kikapcsolódás a tengeren.
16 + 17.nap Port Elizabeth/Dél-Afrika. (08:00 – 22:00 +1).
18.nap Kikapcsolódás a tengeren.
19.nap Fokváros • Érkezés Fokvárosba/Dél-Afrikába 07:00 órakor és kiszállás. A német nyelvű idegenvezető üdvözli Önöket, majd városnézés az „Anyavárosban”, ahogy Fokvárost a lakosok szeretettel nevezik. A városnézés során elhaladunk a Jóreménység Kastélya, a város legrégebbi épülete mellett, és az Adderley Street-en keresztül a Company Garden-ig, a város központjában található gyönyörű parkig. Itt rövid sétát tesz a Parlament Háza, Tuinhuys, az elnök kormányának székhelye, a Dél-Afrikai Nemzeti Művészeti Galéria és a Dél-Afrikai Múzeum mellett. Ezután a Signal Hillre autózunk, ahonnan csodálatos kilátás nyílik Fokvárosra és az Atlanti-óceánra. A túra ezután a Bo-Kaap (maláj negyed) felé folytatódik. A negyed színes házaiban még mindig rabszolgák leszármazottai élnek, a mecsetek minaretjeiről pedig a müezzinek hívnak imára. A városnézés a Victoria & Alfred Waterfrontnál, a város szórakoztató negyedében ér véget. Fokváros egyik fő turisztikai látványossága, több mint 400 üzlettel, étteremmel és kocsmával, 1998-ban épült itt a régi kikötői területen. Tegyen egy kényelmes sétát a csarnokokban és a kikötő körül, hogy felfedezze ezt a vásárlási és szórakozási paradicsomot, és szerezzen egy első benyomást a város forgatagáról és nyüzsgéséről. Ezután transzfer a szállodába. Késő délután kirándulunk az Asztal-hegyre, a város fő nevezetességére (időjárásfüggő). Az felemelkedés során a gondola megfordul, és csodálatos kilátás nyílik a városra és a Table Mountain-öbölre. Az 1067 méter magas fennsíkon tett rövid túra után pezsgő és szendvicsek mellett nézheti meg a naplementét. Ezután visszatérés a szállodába.
20.nap Fokváros – Jóreménység foka – Boulder’s Beach – Kirstenbosch – Fokváros (kb. 140 km) • Autózzon az Atlanti-óceán partja mentén, a Chapman’s Peak Drive-on, a világ egyik leglátványosabb tengerparti útján keresztül a Cape Peninsula Nemzeti Parkba és tovább a Jóreménység fokához. Az út során lenyűgöző betekintést nyerhet ennek a növényvilágnak a csodálatos, egész évben zöld növényvilágába, amely struccoknak, páviánoknak és antilopoknak is otthont ad. A Cape Pointnál felszállhat a siklóvasúttal (fogaskerekű vasút) a fok legmagasabb pontjára (fakultatív, helyszínen fizetendő). A felfelé vezető út körülbelül 20 percet vesz igénybe, visszafelé pedig 10 percet. Az ottani világítótorony ma is fontos tájékozódási pont a Fokot körülhajózók számára, a kilátóról pedig lélegzetelállító panoráma nyílik az óceánokra. Ezután hajtson el a Boulder’s Beachre, ahol megfigyelheti a pápaszemes pingvineket. A túra ezután Simons Townon, Kalk Bayen és Boye’s Drive-on keresztül a Kirstenbosch Botanikus Kertbe vezet. Itt több mint 6000 őshonos növény virágzik. A kert világhírű a Braille-ösvényéről, a vakok számára kialakított illatos kertjéről. Késő délután visszatérés a fokvárosi szállodába, majd a nap hátralévő része szabadidő.
21.nap Fokváros – Franschhoek – Stellenbosch (kb. 100 km) • Reggeli után a borvidékre utazunk. Az út először Franschhoekbe vezet. A francia hugenották által alapított kisvárosba, amelynek borászati hagyományai 1688-ig nyúlnak vissza. Egy rövid városnéző séta után a hugenotta emlékműhöz érkezik. Ez a völgy francia hugenották gyarmatosításának állít emléket, akik a nantes-i ediktum 1685-ös visszavonását követően kényszerültek elhagyni hazájukat, mert nem voltak hajlandóak feladni protestáns hitüket. Ezután megtekintjük a Haute Cabriere borbirtokot, ahol Achim von Arnim a legfinomabb pezsgőt állítja elő palackos erjesztéssel (itt hivatalosan már nem lehet pezsgőnek nevezni). Egy borkóstoló során megkóstolhatják ezt a pezsgőt, amely minden bizonnyal a champagne-i eredetivel vetekszik, valamint a családi vállalkozás finom borait is. Ezután Stellenboschba, Dél-Afrika második legrégebbi városába, a „bor fővárosába” utazunk. Sétáljon a történelmi belvárosban, és csodálja meg a gyönyörű régi házakat. Különösen érdemes megnézni a város főterét (Braak), ahol számos történelmi, fokvárosi-holland stílusú épület található, a református holland templomot és az öreg tölgyfákkal szegélyezett Doorpstreet-et. Továbbutazás az elegáns Lancerac borbirtokra. Miután bejelentkezett a szobájába, itt borkóstolót is élvezhet, és megkóstolhatja e borászat finom borait. A chardonnay és a merlot különösen figyelemre méltó itt. A nap hátralévő részét pihenéssel töltheti a medence mellett, mielőtt a borászat éttermében vacsorát szolgálnak fel.
22.nap Stellenbosch – Fokváros repülőtér – Kruger Nemzeti Park (kb. 120 km) • Reggel transzfer a fokvárosi repülőtérre, majd repülőút a Kruger Nemzeti Parkban található Nelspruitba (Mbombela). Továbbutazás busszal White River és Hazyview érintésével a Sabie folyón, a Kruger Nemzeti Park határfolyójánál fekvő szállodába. A szobába való bejelentkezés után vadlesre indulunk nyitott tetejű dzsipekkel. A 325 km hosszú és akár 80 km széles park Dél-Afrika legnagyobb vadrezervátuma, amely közel 20 000 km²-en terül el. Az egész délutánt a parkban tölthetik, és kis szerencsével számos vadállatfajt láthatnak. Visszatérve felfrissülhet, mielőtt vacsorát szolgálnak fel. A lodge teraszáról ezután csodálatos kilátás nyílik a Sabie folyóra, és ismét megfigyelhetik a folyónál és a folyóban élő állatokat.
23.nap Kruger Nemzeti Park • Csomagolt reggelivel felszerelkezve ma 05:00-kor indulunk a reggeli vadlesre, ahol ismét számos állatot láthatunk természetes élőhelyükön. Dél-Afrika Noé bárkája, ahogy a parkot nevezik, több mint 140 különböző emlős- és 500 madárfajnak ad otthont. A Nagy Ötök (oroszlán, leopárd, elefánt, bivaly és orrszarvú) mellett mintegy 400 ritka vadkutya és számos őshonos antilopfaj is megtalálható itt. Az egész napot a park bebarangolásával töltik, és csak délután térnek vissza a szállodába. Este ismét megfigyelheti az állatokat a folyóban.
24.nap Kruger Nemzeti Park – Panoráma útvonal– Lydenburg (kb. 270 km) • Egy kellemes reggeli után ma elhagyja a Kruger Nemzeti Park vadonját, és a híres Panoráma útvonalon halad végig. Első úti céljuk Pilgrim’s Rest, egy korábbi aranybányász település. Az aranyat 1873-ban találták itt meg, és 1971-ig bányászták. Ma a hely szabadtéri múzeumként működik, és történelme miatt nemzeti kulturális emlékhellyé nyilvánították. A várost gyalogosan is felfedezheti. A régi bányászok számos házát felújították, és boltokat, szuvenírboltokat és kávézókat alakítottak ki. Meglátogathat egy kis bányászati múzeumot is, ahol mindent megtudhat az első aranyleletekről. Hatalmas faültetvények, kiterjedt banánültetvények és dióültetvények mellett haladva útja az északi Drakensberg magaslatain keresztül folytatódik. Ezután eljut a Bourke’s Luck Pothole-okhoz, különös sziklaalakzatokhoz, amelyeket évezredek alatt mosott ki a sziklákból a víz. Az ezekhez a „lyukakhoz” vezető séta után a túra Dél-Afrika egyik legnagyobb és legszebb természeti csodájához, a Blyde-folyó kanyonjához, a Három Rondavelekkel folytatódik. A Three Rondavels kilátópontról csodálatos kilátás nyílik erre a sziklaképződményre és a Blyde River víztározóra. Ezután Ohrigstadon és a Drakensberg-hegységen keresztül Lydenburgba utazik.
25.nap Lydenburg – Pretoria – Johannesburg repülőtér (kb. 360 km) – Visszaút • Reggeli után elhagyja a Drakensberg felföldjét, és Pretoriába, a jakarandák városába, Dél-Afrika fővárosába utazik, ahol a végrehajtó hatalom székhelye található. A városnézés során elhaladnak a Paul Kruger Ház, a város legrégebbi épülete mellett, amely az afrikaaner nemzet alapítójának, Paul „Ohm” Kruger búr elnöknek személyes tárgyait őrzi, valamint a Church Square-re, Pretoria történelmi központjába. Az első megálló az Union Building, ahol 1994 májusában Nelson Mandela történelmi beiktatására került sor Dél-Afrika első fekete bőrű elnökeként. Innen látványos kilátás nyílik a kormányzati negyed szomszédos parkjaira és a város látképeire. Ezután következik a Voortrekker-emlékmű. A búr nép történelmét itt lenyűgöző márvány domborművek ábrázolják. Sokat megtudhatsz a búr ismeretlen területre tett, nélkülözésekkel és veszélyekkel teli vándorlásaikról, valamint az 1838-as Blood River-i csata hátteréről, amelyben 13 000 zulu harcost mindössze 470 búr győzött le egy véres csatában. Ezt követően transzfer a johannesburgi repülőtérre és visszautazás Isztambulon keresztül.
26.nap Érkezés Bécsbe, majd egyéni hazautazás.

Korábbi ajánlatok

Gazdagok figyelem, ez nektek szól: 19 napos luxus dél-amerikai hajós körutazás!

Kivételes lehetőség: 13 napos Közel-Keleti kaland repülővel, óceánjáróval, fakultatív programokkal 679.990 Ft-ért!

15 napos egyiptomi tengerparti pihenés és nílusi hajózás hihetetlen jó áron!

Szilveszter Szingapúrban, majd 11 napos hajóút Thaiföldre és Vietnamba

24 napos Transzatlanti hajóút Brazíliába 8 megállóval és 4 napos városlátogatással Rio de Janeiróba

Életre szóló élmény: 25 napos óceánjárós utazás a Karibi-szigetek körül!

Egy hetes félpanziós szervezett nyaralás az albán tengerparton remek áron!

128 napos világkörüli utazás óceánjáróval! Fedezd fel a legkülönlegesebb helyeket!

3 napos All Inclusive nyaralás egy festői osztrák Karintiában júliusban 46.515 Ft-ért!

Szponzorált tartalom. Fotók: Aldi-utazás

Ajánlatok