accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Hat új hosszútávú járatot indít a KLM a téli menetrendi időszakban, köztük Barbados

utazomajom /

Az európai hálózat fejlesztése után a KLM a hosszútávú járatok számát is növeli a téli menetrendi időszak kezdetétől, október 31-től. Ez a lépés része annak a stratégiának, amelynek lényege, hogy a leggyorsabban fejlődő régióba tartó járatokat újítja fel. A KLM Mombasába, Orlandóba, Cancúnba, Port of Spainbe (Trinidad és Tobago), Bridgetownba (Barbados) és Phuketre is indít új járatokat.

Az Indiai-óceán partján fekvő Mombasa Kenya egyik üdülő központja, az afrikai városba a KLM hetente kétszer közlekedik majd Boeing 787-9-es Dreamlinerekkel. Ugyanezzel a típussal szolgálja ki az orlandói járatokat, Florida állam egyik legnagyobb városába hetente négy alkalommal közlekedik télen a holland királyi légitársaság. Cancúnba hetente három alkalommal repülnek majd a légitársaság Dreamlinerei. A KLM Bridgetownba (Barbados) és Port of Spainbe (Trinidad és Tobago) hetente háromszor közlekedik Airbus A330-asokkal, Thaiföld népszerű üdülő szigetére, Phuketre hetente négy járat indul, amelyet Boeing 777-300-asokkal teljesít.

Hálózatfejlesztési stratégia

A koronavírus-járvány alatt a KLM minden tőle telhetőt megtett azért, hogy a hálózatot fenntartsa, ezzel lehetőséget biztosítva az utazásra annak, akinek feltétlenül szükséges volt, emellett az áruszállítás is biztosított volt. Ebben a holland kormánnyal szorosan együtt dolgozott a légitársaság, és erre lehet számítani a következő időszakban is.

Maracas Bay Village, Trinidad and Tobago

Ez a stratégia jól működött a járvány alatt, most azonban eljött a fejlesztés ideje, főként azokban a régiókban, amelyekben gyors fellendülésre van esély. Ezért választotta a KLM a fent említett célállomásokat a hálózat bővítésére.

A cél, hogy a lehető legtöbb útvonal újra megnyíljon, a hálózat fejlesztésének flexibilisnek kell lennie, hogy a KLM gyorsan tudjon reagálni a változó igényekre, lehetőségekre. A mostani bővítéssel az elérhető célállomások száma megközelíti majd a járvány előtti szintet, de a járatok, és ezzel a felhasznált repülőgépek száma még elmarad a 2019-es szinttől. Amint az igényszint engedi, a KLM még több járatot indít, és/vagy nagyobb kapacitású repülőgépeket állít forgalomba.

Pieter Elbers, a KLM vezérigazgatója a bővítéssel kapcsolatban azt mondta, a légitársaság számára ez a következő jelentős lépés a hálózat újraépítésében. Jelenleg Európában 99 célállomás érhető el, és a téli időszakban az interkontinentális hálózat is tovább erősödik a hat új járat elindításával.

Menetrend

Mombasa és Amszterdam között a KLM a holland főváros felé Nairobin keresztül közlekedik, Orlandóból Amszterdam felé pedig Miamiban állnak meg a Boeing Dreamlinerek. Amszterdam és Phuket között mindkét irányú járat Kuala Lumpurban is leszáll. Bridgetownt és Port of Spaint egy járat szolgálja majd ki, Cancúnba közvetlen járat indul.

Ajánlatok