accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.
Maldív-szigetek /

10 napos utazás Maldív-szigetekre szállással és repülővel 221.500 Ft-ért!

10 napos utazás Maldív-szigetekre szállással és repülővel 221.500 Ft-ért!
Ár: 221.500 Ft
október 4 - 13

Maldív-szigetek

Budapest ⇄ Maldív-szigetek

168.900 Ft | feladható poggyásszal

Olcsóbb szállások

Seven Corals *** 104.500 Ft két főre a teljes időszakra

Ajánlott szállások

Holiday Inn Resort Kandooma Maldives **** 564.800 Ft két főre a teljes időszakra

A feltüntetett ár (221.500 HUF) külön, egyéni foglalás esetén érvényes. Ha egyben foglalod le a partner irodánkon keresztül, az ár változhat. Mit jelent ez?

Minden turista- vagy rövidtávú vízummal rendelkező beutazó köteles érkezésekor egy angol nyelven kiállított hatósági igazolást bemutatni a negatív Covid-19 PCR tesztről, amelyet az érkezés előtti 96 órában állítottak ki (96 órát a Maldív-szigetekre történő utazás kezdetétől kell számolni). Amennyiben a turista átszállással érkezett az országba, és a tranzitálás nem haladta meg a 24 órát, akkor a PCR tesztje érvényesnek számít. Ha a tranzitálás meghaladta a 24 órát, az utazónak meg kell ismételnie a PCR tesztet a tranzit ponton, a belépése előtti 96 órában.

A tesztnek tartalmaznia kell a beutazó nevét, amelynek egyeznie kell az útlevélben szereplő névvel, a teszt típusát – PCR tesz –, a teszt elvégzésnek az idejét és eredményét, valamint a tesztet elvégző labor nevét. A teszt csak aláírt és lepecsételt formában kerül elfogadásra.

Mentesülnek a negatív PCR teszt bemutatása alól az 1 év alatti gyermekek.

Magyarországon elérhető legolcsóbb PCR teszt 12.900 Ft: http://majom.eu/Ifh


 

Talán ez is érdekelhet
Más ajánlat érdekelne?