accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.
Egyesült Arab Emírségek /

8 repülőjeggyel a Föld körül, szállásokkal 417.010 Ft-ért!

8 repülőjeggyel a Föld körül, szállásokkal 417.010 Ft-ért!
Ár: 417.010 Ft
március 7 - április 26
!
Az ajánlat 1658 napja nem frissült. Az árak folyamatosan változhatnak,
ezért célszerű a legfrissebb ajánlatokat böngészni.

Földkörüli út 8 repülőjeggyel és szállásokkal

Kölcsön ajánlatok utazáshoz

Gyere el a január 15-i budapesti Utazómajom előadásra, ahol rengeteg más szuper hasznos utazási tipp, ötlet és lehetőség mellett arról is szó lesz, hogy hogyan tudsz összeállítani magadnak egy ehhez hasonló életreszóló utazást!

A legtöbb repülőjegy azonos vagy alig magasabb áron elérhető sok másik a fent szereplő dátumoktól eltérő napon is, de ugyanebben az időszakban, így át tudod variálni az állomásokon töltött időd egyéni ízlésed alapján, vagy akár hozzáadhatsz más helyszíneket is az utazáshoz!


Az összes szállás ára egy főre 233.510 Ft. Ezt többféleképpen is le tudjátok csökkenteni:

  • Londonban rövidebb időt maradtok, egy korábbi géppel hazajöttök.
  • New Yorkban kerestek Couchsurfinget, vagy ennyi időre talán már WorkAway / HelpX is működhet. Pl. önkénteskedtek egy hostelben.
  • New Yorkra túlzás lehet közel két hét, ha nem vagy oda a városokért. Béreltek egy autót és elmentek egy keleti-parti road tripre.
  • Ott élő magyarokkal cseréltek szállást – Ez esetünkben Londonban vagy a New York melletti New Jerseyben működhet.

Fontos, hogy ha az utóbbi módon magyaroknál vagy Couchsurfinggel vendégeskedtek, ezt tegyétek kellő rugalmassággal, alázattal és kedvességgel! Érjétek be kevéssel is, legyetek érte hálásak, vigyetek valami ajándékot, töltsetek időt a vendéglátóitokkal! Elvégre szívességet tesznek Neked, amivel “mellékesen”, mint a fenti szállás árak is mutatják, nem kis összeget spórolnak számodra. Az ilyen segítségek elsősorban nem erről szólnak, ezért mindig ügyelj rá, hogy nehogy kihasználva érezzék magukat általad a vendéglátóid! Próbálj meg Te is adni nekik, az idődből, a figyelmességedből, pl. mesélj az úti élményeidről, mosogass el, takaríts fel magad után, vagy ajánld fel, hogy néha Te főzöl! Cserébe nem csak “ingyen szállást” kapsz majd, de olyan élményekben osztoztok, amiben egy szálloda recepcióssal tuti, hogy soha nem volt részed! 😉


 

Top 10 Látnivalók
Talán ez is érdekelhet
Más ajánlat érdekelne?