accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.
Spanyolország /

Télből nyárba: egy hetes nyaralás a Kanári-szigeteken, Fuerteventuran 64.830 Ft-ért!

Télből nyárba: egy hetes nyaralás a Kanári-szigeteken, Fuerteventuran 64.830 Ft-ért!
Ár: 64.830 Ft
január 9 - 16

Fuerteventura

Budapest ⇄ Fuerteventura

Ára tagságival 24.430 Ft, nélküle: 31.940 Ft !

Olcsóbb szállások

Hotel Fuerteventura Beach Club 80.800 Ft két főre a teljes időszakra

Ajánlott szállások

ClubHotel Riu Oliva Beach Main Building *** 274.600 Ft két főre all inclusive ellátással

Autóbérlés

71.800 Ft a teljes időszakra

Kölcsön ajánlatok utazáshoz

Személyi kölcsön kalkulátor

Promóció
Hitel összege (Ft)
Futamidő (hó)

Óriási örömmel jelentem be, hogy már előrendelhető a 2022-es Utazómajom naptár. Ha az első 500 vásárlóban leszel, akkor idén először egy exkluzív matricaívet is kapsz ajándékba a naptár mellé, amivel játékos formában megjelölheted a szülinapokat, utazásokat, különleges eseményeket. A vásárlással támogatod a munkánkat, illetve fizikai formában is veled lehet az Utazómajom egy darabja. Az általatok küldött fotókból inspirálódni fogsz és bármikor, amikor csak ránézel útnak erednél. Ez még nem minden! A vásárlók között Karácsony előtt 2db retúr repülőjegyet sorsolok ki Martinique vagy Guadeloupe szigetére az Air France jóvoltából, a választás a nyertesé!
Nagyon sok energiánk van benne és bízom benne, hogy nektek is legalább ennyire tetszeni fognak a terméket! A részletekért kattints: shop.utazomajom.hu


Talán ez is érdekelhet
Más ajánlat érdekelne?