accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Ilyen még nem volt: 15 napos vezetett körutazás Balira és környékére népszerű programokkal!

utazomajom /

15 napos körutazás Balira és környékére egy vezetett túrán keresztül! Ha szemezgetsz Indonéziával, most érdemes lecsapni erre az ajánlatra. A legnépszerűbb látványosságokat és programokat foglalja magába az utazás, minőségi, 4-5*-os hotelekkel, Emirates járattal. Szuper lehetőség azoknak is, akik egyedül félnek nekivágni Ázsiának.

Az ár a következő szolgáltatásokat tartalmazza:

 • Repülőút az Emirates járatával Bécsből Dubajon keresztül Denpasarba és vissza 30 kg poggyásszal
 • reptéri illetékek és biztosítási díjak
 • 4 éjszaka **** szállodában Candi Dasában (Bali)
 • 2 éjszaka **** szállodában Gili Trawanganban (Gili-szigetek)
 • 4 éjszaka ***** szállodában Senggigiben (Lombok)
 • 2 éjszaka a Mercure Sanur **** szállodában Sanurban (Bali)
 • ellátás: 12 reggeli, 6 ebéd
 • 1 késői kijelentkezés a Mercure Sanur szállodában (14. nap)
 • minden transzfer légkondicionált járművekkel
 • minden kirándulás, belépő és látogatás az útiterv szerint
 • helyi német nyelvű idegenvezető

Megnézem az ajánlatot Bali, Gili és Lombok – szigetkörút

1. nap Megérkezés • Repülőút Dubajon keresztül Denpasarba.
2. nap Denpasar – Candi Dasa • Megérkezés, a német nyelvű idegenvezető köszönti a vendégeket, majd transzfer a Candi Dasában található szállodába.
3. nap Candi Dasa • Szabadidős nap.
4. nap Candi Dasa • A mai napon a séf a tradicionális piac felkeresésére invitálja Önöket. Ennek célja a tapasztalatgyűjtés és a piac közvetlen megtekintése. A séf és tehetséges csapata ismerteti és bemutatja a menük elkészítési módját. Minden résztvevő megkapja a menü receptjét angol nyelven. A rendezvényhelyszínen vagy az étteremben minden résztvevő számára felszolgálnak egy fix balinéz menüt, benne a korábban együtt készített ételekkel.
5. nap Candi Dasa – Tenganan – Besakih – Kintamani – Candi Dasa • Egy kedélyes reggeli után rövid utazás az őslakosok által lakott Bali-Aga faluba. Ez volt minden bizonnyal az első, emberek által lakott település Balin. Az érdekes látványosság után Selat közelében leírhatatlanul szép, teraszos kiképzésű rizstermesztő vidékeken át folytatják útjukat, majd Bali legnagyobb templomkomplexuma, Besakih következik a maga 40 templomtornyával és mesés kilátással a fenséges hatást keltő Gunung Agung vulkánra. Ebéd után a hegyek felé veszik az irányt Kintamani faluba, amely a Penulisan vulkán kráterének peremén fekszik. A hatalmas (12 km átmérőjű) kráter pereméről fantasztikus kilátásban lehet részük a 2200 m magas, ma is aktív Batur vulkánra, amelyet Gunung Lembah néven is emlegetnek (a mélyben fekvő hegy). Ezután visszautazás a Candi Dasa-i szállodába.
6. nap Candi Dasa – Gili Trawangan • Korán reggel felveszik Önöket a szállodában, majd transzfer Padang Bai kikötőjébe és hajótranszfer Padang Baiból Gili Trawanganra. Délelőtt megérkezés Gili Trawanganba és transzfer lovaskocsival (cidomo) a szállodába Gili Trawanganra. A nap hátralévő részében szabadidő. Ebéd a szállodában. Lehetőségük lesz felfedezni a szigetet, búvárkodni vagy egész egyszerűen pihenni.
7. nap Gili Trawangan – Gili Air – Gili Meno – Gili Trawangan • Reggeli után már várja Önöket az üvegaljú hajó. Ma búvárkodással egybekötött kirándulást tesznek a szomszédos Gili Air és Gili Meno korallszigetekre. Az itt látható egyedülállóan színes korallszirti halak mellett fürdőzésre is lehetőségük nyílik a szigeteken található csodaszép, finomhomokos korallstrandokon. Ebédre frissen fogott grillezett halat szolgálnak fel Önöknek.
8. nap Gili Trawangan – Segenter – Senaru – Senggigi • Reggeli után kijelentkezés a szállodából Gili Trawanganban és utazás gyorshajóval Teluk Kode kis kikötőjébe, a lomboki szárazföldre. Itt először felkeresik Segentert, egy régi sasak falut Lombok északi partján. Ezután elérik Senarut, ahol megcsodálhatják a sziget legnagyobb vízesését, a Sendang Gilét. Ezt követően a Tiu Kelep vízesés felé veszik az irányt. Végül a Pusuk-szoroson keresztül (400 m tengerszint feletti magasságban), ahol rengeteg majom jár-kel, megérkeznek Senggigi fürdőhelyre. Bejelentkezés a szállodába Senggigiben.
9. nap Senggigi – Gili Nanggu – Gili Sudak – Gili Kedis – Senggigi • Reggeli után utazás Senggigiből a Tawun kikötőbe, ahol külvillás hajóba szállnak, és mintegy 20 perc alatt elérik Gili Nanggut. Gili Nanggu egy gyönyörű sziget, ahol a csodás tengerparton napfürdőzhet, vagy búvárkodhat a kristálytiszta vízben, megcsodálva a tarka víz alatti világot és a korallkerteket. Dél körül folytatódik az utazás Gili Sudakba és Gili Kedisbe – ez a két sziget is pompás terep a búvárkodásra (búvárfelszerelést biztosítanak). Ezután visszatérés a szállodába Senggigibe.
10. + 11. nap Senggigi • Pihenéssel, strandolással és napozással töltött nap.
12. nap Senggigi – Sanur • Reggeli után transzfer Bangsal kikötőjébe és motorcsónakos utazás Dél-Balira, ahol bejelentkeznek a következő szállodába.
13. + 14. nap Sanur – Visszautazás • Fürdőzés a Hotel Mercure Sanur szállodában. Este transzfer a denpasari repülőtérre (a szobák az esti transzferig használhatók).
15. nap Valamivel éjfél után repülőút vissza. Megérkezés Bécsbe, majd önálló hazautazás.

Megnézem az ajánlatot Bali, Gili és Lombok – szigetkörút

Ajánlatok