accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Breaking: az óriási igény miatt újra foglalható a Budapestre tartó budapesti járat!

utazomajom /

A járvány kellős közepén néhány tengerentúli társaság sehova sem tartó járatokat indított. Pontosabban ugyanoda tartókat, tehát az utasszállító gép felszállt a repülőtérről, majd egy rövid repülés után visszaszállt, ezzel is csökkentve az igazi utazók elvonási tüneteit.

Ehhez hasonló országnéző élményprogramot hirdetett már korábban a Smartwings is. Olyannyira jól sikerült, hogy a jegyeket pillanatok alatt elkapkodták, ezért újabb időpontokat kellett nyitni. A siker úgy tűnik töretlen, mert most, hogy már a kereskedelmi járatok jelentős része is újraindult még mindig van igény ilyen jellegű szolgáltatásra. Ahhoz képest, hogy fapadosokkal külföldi úti célok is 1500 Ft-tól elérhetőek, talán picit magasnak mondható a 35.000 Ft/fő áron hirdetett sétarepülőjegy, de egy percig nem kételkedünk abban, hogy ismét teltházas lesz a program. Nem is értem, hogy a Wizz Air vagy a Ryanair miért nem állandósítja az ugyanoda tartó járatokat.

Éppen ezért június 20-án – a tavalyi nagy sikerre való tekintettel – közel 60 perces sétarepülésre indul a Smartwings Boeing 737-800-asa a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérről. A tervezett útvonal érinti a többi között a Dunakanyart, a Balatont, a Bakonyt és Budapestet, ez azonban az aznapi időjárástól, a felhőborítottságtól függően változhat. Az utazómagasság ezúttal nem 10 ezer méter lesz. A repülés előtt vagy után térj be a ferihegyi repülőmúzeumba, és ismerd meg a magyar repüléstörténet meghatározó repülőgépeit. – írják.

Regisztrációs és jegyvásárlási határidő: 2021 június 19. 10:00 óra. Ha sietsz, talán még elcsípsz 1-2 ablak melletti helyett!

A programon való részvétel feltétele a védettségi igazolás (kártya vagy EESZT applikáció) bemutatása, mely kiváltható 48 óránál nem régebbi negatív PCR teszttel. A program során a zárt terekben és a járműveken maszk használata kötelező!

Ajánlatok