accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Már 2.5 millióan repültek Debrecenből, 200€ kupont kapott a szerencsés utas

utazomajom /

A Wizz Air újabb hatalmas mérföldkövet jelenthet be: a Debreceni Nemzetközi Repülőtérről immár több mint 2,5 millió utasa repült el.

2012-ben szállt fel a Wizz Air első, London-Lutonba tartó járata a debreceni légikikötőből: ekkor vette kezdetét a repülőtér és a légitársaság együttműködése, majd 2015-ben a debreceni bázisát is megnyitotta a légitársaság, ahol közel negyvenen dolgoznak jelenleg is. Az összefogásnak köszönhetően a régióból elérhetővé vált többek között Brüsszel, Burgasz, Eindhoven, Korfu, Lárnaka, London-Luton, Palma de Mallorca, Párizs és Tel-Aviv is az utóbbi tíz év során.

Erős idei első félévet és nyarat zárt a Debreceni Nemzetközi Repülőtér, amelyben nagy szerepet játszottak a légitársaság júniusban induló szezonális és charter járatai. A Wizz Air az idei csúcsszezonban három nyaralójáratot üzemeltetett a városból: a törökországi Antalyába, a görögországi Korfura és a bulgáriai Burgaszba. A nyaralójáratok közül Korfura heti egy járatot indított a légitársaság Debrecenből, míg Antalyába kettőt, Burgaszba pedig hármat. A nyári időszakban szintén kiemelkedően népszerűek voltak az izraeli Tel-Avivba és a ciprusi Lárnakára repülő járatok is, amelyek egész évben közlekednek.

„Öröm számunkra, hogy ismét újabb mérföldkőhöz érkeztünk az utasforgalmi adataink vonatkozásában, és a mai napon a Wizz Air debreceni bázisának 2,5 milliomodik utasát köszönthetjük. A repülőtéren megvalósuló fejlesztések célja, hogy a jövőben a Debrecenből üzemelő légitársaságok, valamint az innen induló és ide érkező utasok számára növelni tudjuk szolgáltatásaink színvonalát, melyben az infrastruktúra jelentős szerepet játszik” mondta Király Tamás, a Debrecen International Airport Kft. ügyvezetője.

„Büszkék vagyunk, hogy a Wizz Air-nek is köszönhető az, hogy a debreceni légikikötő ekkora gazdasági fejlődésen ment keresztül az elmúlt több mint tíz év során. Úgy gondoljuk, mindkét fél számára ösztönző az együttműködés, és motiváltak vagyunk, hogy többféle úti célt biztosítsunk elérhető áron nem csak Budapestről, de Debrecenből is az utasaink számára” – mondta Trubek Zsuzsa, a Wizz Air kommunikációs menedzsere.

Ajánlatok