accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Ismerd meg most játék közben Balatonfüredet és Siófokot egy hazai fejlesztésű játék applikáció segítségével!

utazomajom /

Egy öt fős fiatalokból álló csapatépítő cég gondold egyet a COVID járvány idején és létrehozott egy nagyszerű alkalmazást, amely segítségével játékos formában ismerheted meg Magyarország városait. A kalandtúrák minden korosztálynak érdekes és hasznos kikapcsolódási lehetőséget nyújtanak.

Nézzünk egy példát!

Voltál már úgy a Balatonnál, hogy bár nem szakadt az eső, de mégsem volt igazán strandidő? Most nem kell a netet bújnod hogy találj valamilyen elfoglaltságot a környéken. Másfél-két órára biztosan nem fogsz unatkozni: a hello város játék applikációban már elérhető Balatonfüred és Siófok is! A folyamatosan bővülő városok listáját megtalálod a hellovaros.hu oldalon.

Az applikáció egyszerre kvíz, képrejtvény, és egyúttal város felfedező program.

Megnézem a hellováros applikációt

A játék Siófokon a Fő téren, Balatonfüreden pedig a Gyógy téren indul. Megkapjátok az első feladatot, és ha sikerült megoldani, akkor máris elárulja az app a következő helyszínt. Így tulajdonképpen pontról pontra visz végig a város történelmi negyedében, megismeritek a látnivalókat és megtudtok egy csomó érdekes anekdotát, híres emberekkel kapcsolatos történetet, és ezáltal közelebb kerültök a városhoz is.

Még több infót találtok a hellovaros.hu oldalon.

Az applikáció jelenleg androidra tölthető le, de csak néhány nap, és már iOS-en is játszható. Erről leghamarabb a facebook oldalunkon adunk hírt.

Jó játékot kívánunk, és ha tetszett, akkor kövess minket, mert nemsokára jön még több magyarországi város!

szponzorált tartalom

Ajánlatok