accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Így spórol egy Utazómajom egyetlen kártyával: szervezés, reptér, utazás

utazomajom /

Nálatok mivel telik egy utazós nap? Kapkodással, rohanással, az elfelejtett dolgok listázásával? Netán teljes nyugalomban érkeztek a reptérre és Buddhaként várjátok, hogy felszálljon a gép? Szerencsére nem vagyunk egyformák, ahány ember, annyiféle utazási és szervezési módszer létezik. Valaki a káoszra esküszik, míg mások a precíz szervezésben látják az utazás sikerét. Mi nem szeretnénk állást foglalni, inkább elmeséljük, nálunk hogyan telik egy átlagos “utazós” nap, amelyből nem hiányozhat a GRÁNIT Platinum Mastercard bankkártya sem.

GRÁNIT Platinum MasterCard bankkártya

1. Utasbiztosítás nélkül sehova!

A felelősségteljes utazás záloga az utasbiztosítás! Ennek megkötése nélkül mi nem indulunk el külföldre, hiszen -mint az élet azt többször is bebizonyította- az ördög soha nem alszik. A GRÁNIT Platinum nemzetközi utasbiztosításával exkluzív biztosítási körülmények között utazhatunk a világ minden tájára, hiszen a kártyához járó utasbiztosítási fedezet 50 millió Ft. Ez azért elég nagy biztonságérzetet ad, nem igaz?

Miért ajánljuk? Poggyászbiztosítás, járatkésés esetén pénzbeli kárpótlás, betegség esetén hazaszállítás is szerepel a tételek között, de az Európán belüli gépjármű asszisztencia és az úti okmányok pótlására biztosított pénzösszeg is jól jön baj esetén. Aki hobbi szinten síel, szörfözik vagy búvárkodik, szintén biztonságban érezheti magát. Ha baleset történik, nem kell minden költséget saját zsebből fizetni.

2. Pénzváltás? Felejtsd el!

Ki váltson pénzt? Hol a legolcsóbb? Bankba rohanjunk az utazás előtti napon vagy inkább kis pénzváltókat keressünk meg a legolcsóbb megoldásokért? Ha benned is lezajlott már ez a párbeszéd, jó hírünk van: a GRÁNIT Platinum Mastercard bankkártya havi 2 ingyenes készpénzfelvételt biztosít külföldön és 4 felvételt itthon (az akció 2020. január 31-ig érvényes). Ne bajlódj a pénzváltással és ne figyelgesd az árfolyamokat! Inkább landolás után az első utad egy bankautomatáshoz vezessen!

3. Reptéri ellenőrzés – gyorsító sáv (Fast Track Security Lane)

Ha sem az utasbiztosítással, sem a pénzváltással nem kell foglalkozni, a bőröndöket megpakoltuk, irány a reptér! Itt az egyik legunalmasabb rész -szerintünk- az ellenőrzés, ahol nem ritka, hogy hosszú percekig, akár egy órán át is várni kell, hogy sorra kerüljünk. Ez a rész sajnos nem szkippelhető, de létezik egy gyorsabb megoldás is! A GRÁNIT Platinum Mastercard bankkártya biztosítja a gyors ellenőrzést, sok időt megspórolva ezzel.

GRÁNIT Platinum MasterCard bankkártya

4. Legyen exkluzív élmény a várakozás Budapesten és Bécsben is!

Ki szeret várakozni? Mi ugyan nem! De azért van a szituáció, amikor pillanatok alatt eltelik akár 1-2 óra is. Ha jártatok már a Budapest Airport Mastercard Airport Lounge-ban vagy Bécsben a Sky Lounge, JET Lounge és AIR Lounge területén, tudjátok, miről beszélünk. A budapesti repülőtéri várókba ingyenesen léphetünk be a GRÁNIT Platinum Mastercard bankkártya felmutatásával és díjmentesen bevihetünk magunkkal egy vendéget és rajta kívül a saját, 18 év alatti gyermekünket is. Aki tehát többedmagával szokott utazni, ahogy mi is, egyetlen kártya birtokában élvezheti az előnyöket. Ugyanez vonatkozik azokra is, akik esetleg Bécsből szoktak repülni. Kizárólag a Platinum bankkártyák birtokosai látogathatják ingyenesen a bécsi SKY Lounge, a JET Lounge és AIR Lounge várókat, ahova díjmentesen bevihetnek magukkal egy vendéget.

FIGYELEM! Ennyit az ingyenes Mastercard Airport Lounge-ról? Megváltoznak a feltételek! >>

Budapest Airport Mastercard Airport Lounge: prémium szolgáltatások 160 négyzetméteren

 • Modern elegancia
 • Térítésmentes fogyasztás bővített étel- és italkínálatból
 • Dolgozósarok, újságok, ingyenes internethasználat
 • Nyitva tartás minden nap: 5:30 – 19:30

A Bécsi Nemzetközi Repülőtér AIR Lounge, SKY Lounge és JET Lounge várójában:

 • hideg és meleg büfé;
 • alkoholmentes és alkoholtartalmú italok;
 • aktuális járatinformációk;
 • nemzetközi újságok és magazinok;
 • üzleti zóna számítógépes kapcsolattal;
 • pihenősarok dönthető fotelekkel;
 • ingyenes wifi;
 • zuhanyzók;
 • légkondicionált környezet;
 • külön dohányzó helyiség;
 • akadálymentes megközelítés és mosdó;
 • pelenkázóasztal található.

Utazómajom-TIPP: Nem csak Budapesten és Bécsben élvezhetjük ezt a kiváltságot! Váltsd ki a Priority Pass kártyát is, amelynek felmutatásával kedvezményesen, 24 euróért léphetsz be világszerte több, mint 900 repülőtéri VIP váróba!

5. Ne feledd az autóbérlést! Kedvezmény a GRÁNIT Platinum bankkártyával

Főleg ha a szállás távolabb fekszik a repülőtértől. Regisztrálj az AVIS oldalán, használd promóciós kódként a Platinum Mastercard kifejezést, és foglalásánál automatikusan magasabb kategóriás autót (elérhetőség függvényében) és 10% nemzetközi kedvezményt kapsz. Azért ez nem olyan rossz deal, ugye?

GRÁNIT Platinum MasterCard bankkártya

5. Fizess mobillal!

Ha külföldön járunk, valamennyi készpénz mindig van nálunk, de ahol csak lehet, igyekszünk kártyával vagy mobillal fizetni. Utóbbi különösen nagy könnyebbség, hiszen a telefon mindig kéznél van. Töltsd le az Apple Pay-t iOS-től vagy a GRÁNIT Pay-t Androidról, és máris egy gonddal kevesebb!

Utazómajom-TIPP: A GRÁNIT Bank mobil applikációjával gyorsan és egyszerűen lezárhatod kártyát, és módosíthatod a készpénzfelvételi limitet.

Kihagytunk volna valami? Elképzelhető. De ha a fenti pontokat kipipáltuk, mi már nyugodtan dőlünk hátra és élvezzük a nyaralást. Utazómajom-módra.

A GRÁNIT Platinum Mastercard bankkártya kártyáról további részleteket itt olvashattok >>

1.éves költség (=Kibocsájtási díj): 2020.01.31-ig 13.900 Ft (19.000 Ft helyett), 2020.02.01 – 2020.03.31 között 14.900 Ft (19.000 Ft helyett)

(fotók: pixabay, unsplash)


Szponzorált tartalom.

Ajánlatok