Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon icon-hotels Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon

Járatnyitás: két új portugál úti cél a Ryanairtől!

2019. február 28. csütörtök, 13:56 - utazomajom
Hírek

Újabb járatnyitásról számolhatunk be a Ryanair jóvoltából. Egy héttel ezelőtt írtunk Toulouse és Bordeaux városába induló új járatokról, most pedig Portoval és Lisszabonnal bővítenek.

Az első járat mindkét városba október 29-én indul, Portoba heti kettőt, míg Lisszabonba hetente három gépet indít a társaság. Különlegesség, hogy már most egészen 2020 márciusáig foglalhatunk. A járatnyitásra való tekintettel a jegyek bizonyos októberi időpontokban 6.169 Ft-tól elérhetőek. A kedvezményes ár március elsejéig érvényes.

A visszajelzésekből azt tapasztaltuk, hogy nagy kedvencetek Lisszabon, ezentúl mi is több ajánlatot igyekszünk veletek megosztani a portugál fővárosba. Az olcsó repülőjegyek megnyitják a lehetőséget a kedvenc európai szigetünk, az Azori-szigetek felé, hiszen mindkét városból már 10€-tól találni repülőjegyeket.

TIPP: Utazz Budapestről Lisszabonba, tölts el néhány napot, majd irány az Azori-szigetek. Visszafelé érkezz Portoba, majd városlátogatás után repülj haza!

Lisszabon látnivalóiról, megközelítéséről egy népszerű TOP 10-es cikkben írtunk, ahol praktikus ötleteket és tanácsokat is találtok: Top 10 látnivaló Lisszabonban, térképpel!

A legszebb tengerpartokat itt találod: Top 10 tengerpart Portugáliában!

Az Azori-szigetek között pedig így repülhetsz ingyen: Utazz ingyen az Azori-szigetek között!

Talán ez is érdekelhet