accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Kérdések szoláriumozóktól – Mennyi idő lebarnulni?

utazomajom /

A kezdő szoláriumozók még sok mindennel kapcsolatban tanácstalanok, ezért nekünk az a feladatunk, hogy mindig a rendelkezésükre álljunk. Nagyon válogatósak, nem mennek be akármelyik szolgáltatóhoz, és kizárólag a minőségi szoláriumozás vágya hajtja őket. Számos dologgal nincsennek tisztában. 

“Mennyi idő alatt lehet lebarnulni?” – Ez egy igen gyakori kérdés, s a következő cikkben most erre keressük meg a választ együtt. 

Meghatározó a bőrtípus

A feltett kérdésre nem létezik helyes válasz, ugyanis a barnulás időtartama egyénenként és bőrtípusonként eltérhet. Habár az igaz, hogy a Hollandimpex KFT szoláriumcső kínálatában találkozhatunk olyan darabokkal is, amelyek használatával már 3 hét alatt lebarnulhatunk, azonban mindig a bőrünk lesz a kiindulási pont. 

Mindenkinek más az alap bőrszíne. Míg néhány embernek elég egy-két alkalom a barnuláshoz, addig másokon csupán néhány hét elteltével látszik majd az eredmény. Tehát ahhoz, hogy jobban átlássuk a témát, szükség lesz némi plusz információra.

A fehérebb VS. barnább bőr barnulási folyamata

A világos, netalán szeplős bőrrel megáldott embereknek nagyon óvatosnak kell lenniük. Elegendő kezdetben hetente 1-2 alkalommal, 7-8 percre befeküdni, beállni a gépbe. Sőt, a teljesen kezdők számára még az is lehet, hogy ez az időtartam is sok. Ne aggódj, ha elsőre nem tapasztalsz a bőröd színétől nagyon elütő árnyalatot, hiszen ilyenkor a biztonság az első, és a lényeg a fokozatosság!

Az, hogy mennyire kell óvatosnak lenned, leginkább a bőröd színétől függ. A sötétebb árnyalatú bőr nem igényel ennyire lassított tempót. Ilyenkor a gyakoriság és az időtartam felől érdemes a szalon kollégáitól érdeklődni. 

Összefoglalva tehát kizárólag a megfelelő barnulási időtartam betartásával szabad szoláriumozni!

Az sem mindegy, hogy milyen csövekkel barnulsz!

A szolgáltatóknál fellelhető csövek mindegyike más-más hatásfokkal barnít. Nem szabad abból kiindulni, hogy ha csőcsere van, akkor rögtön le is barnulunk! Ennél azért jóval körültekintőbben kell eljárnunk! A szolizók körében ismert kifejezésnek számítanak a mélybarnító és a gyorsbarnító fogalmak, de nem árt utánanézni a csövek márkáinak, típusainak is. Abban, hogy melyik cső passzol a bőrszínedhez, szintén kaphatsz tőlünk segítséget. 

A Coffee Love cső például egy olyan kiváló termékcsalád képviselője, amelynek termékeit bátran kipróbálhatod. Ráadásul gyorsan érhetünk el vele gyönyörű színárnyalatot. Látod? Ez biztosan nem jellemző a piacon található összes csőre! Erre mindenképpen figyelj!

A szoláriumozást komolyan kell vennünk, és a bőrünkhöz kell igazítanunk az időtartamot. 

Ajánlatok