accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

“Küldj át lécci 40.000 Ft-ot, nincs elég pénz a kártyámon az autókölcsönzéshez…”

utazomajom /

Az utazáshoz pénz kell. Néha kevesebből megússzuk, máskor kicsit mélyebben a zsebünkbe kell nyúlni ahhoz, hogy mindent lefoglaljunk, kifizessünk, megszervezzünk. Ám néha a legnagyobb körültekintés mellett, a tudatos utazókkal is előfordul, hogy nem várt költség jelentkezik a nyaralás alatt, amire nincs azonnali fedezet a bankkártyán. Mit lehet ilyenkor tenni? A megoldás egyszerű: küldj vagy fogadj pénzt Viberen, a Moneytou applikáció segítségével!

Mi a Moneytou?

A Moneytou egy Viberen belül működő pénzküldő szolgáltatás, amelynek segítségével azonnal pénzt küldhetünk egymásnak bankkártyáról bankkártyára. Olyan, mint a készpénzzel történő fizetés: egyszerű és gyors. A magyar Viber regisztráltak között azonnal végbemegy a pénzküldés és fogadás, legyenek bárhol a világon és bárki használhatja, aki Magyarországon kibocsátott Mastercard vagy Visa kártyával rendelkezik.

moneytou

Milyen esetekben tudom használni az alkalmazást?

“Küldj át lécci most rögtön 40.000 Ft-ot, nincs elég pénz a kártyámon az autókölcsönzéshez, mert kérnek depositot is!”

Talán veled is előfordult már, hogy autóbérléskor a kaucióval (zárolt összeggel) nem számoltál előre és a bérlőpultnál szembesültél ezzel. Ebben az esetben jól jön, ha valaki a bankkártyádra elküldi a szükséges összeget.

Szállásfoglalásnál elvileg csak a biztonság kedvéért kell megadni a bankkártya adatokat, viszont előfordul, hogy mégis levonják az összeget. Ilyen esetben azonnali megoldásra van szükség, amelyre a Moneytou kiválóan alkalmas, mivel azonnal pénz kerülhet a kártyára.

De bármilyen nem várt esemény vagy vészhelyzet előfordulhat az utazás során, amikor jól jön a plusz összeg otthonról. A pénz küldése hihetetlenül egyszerű, mivel nem szükséges a küldőnek és a fogadónak egymás banki vagy bankkártya adatait ismerni, elegendő, ha egymás telefonszámát elmentették a Viberen belül.

Ha pedig pénzt kérnél, szintén könnyű dolgod van: az üzeneted mint egy értesítés jelenik meg a pénz kéréséről, és a pontos összegről is a leendő pénz küldő számára.

Tudtad? Az Utazómajomnak is van saját viberes alkalmazása és matricacsomagja. Részletek >>

Miért használd  a Moneytou-t?

  1. Mert azonnali: Néhány másodpercen belül megérkezik a pénz éjszaka és hétvégén is.
  2. A Viber appen keresztül működik: Mindig kéznél van, nem kell ismerned a fogadó fél banki adatait, vagy hogy regisztrált-e már a Moneytou-ra.
  3. Bankfüggetlen: Bármilyen bankkártyáról bármilyen bankkártyára működik.

moneytou

Mennyibe kerül?

A pénzküldés költsége a küldő felet terheli, a pénz fogadása minden esetben ingyenes. A pénz küldésének díja 79 Ft (+ 3.000 Ft felett az ezt meghaladó összegrész 1,5 %-a).

Utazómajom-TIPP: Minden szombaton a szolgáltatási díj kedvezményes áron 49 Ft. A 3.000 Ft-ot meghaladó összegre változatlanul 1,5% díjat számolnak fel.

Ilyen egyszerűen működik

  • Nyisd meg a beszélgetést Viberen a partnereddel
  • Válaszd a Moneytou chat extensiont (GIF+ ikon -> Moneytou)
  • Add meg, mennyi pénzt küldenél a csevegőpartnerednek

 

Ugye nem is bonyolult? Próbáld ki most! Részletek a moneytou.eu oldalon >>

 

(fotók: pixabay, Moneytou)


Szponzorált tartalom.

Ajánlatok