accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Ismert légitársaság a szektor legvonzóbb munkáltatója

utazomajom /

A Wizz Air, Európa leggyorsabban növekvő és legfenntarthatóbb[1] légitársasága büszkén jelenti be, hogy ismételten a legvonzóbb munkáltatónak választották a szállítmányozás és logisztika kategóriájában a Randstad Hungary 2024-es átadóján.

A Randstad Employer Brand díjakat a világ legnagyobb független munkáltatói márkakutatása alapján osztják ki. A 34 országban zajló felmérés olyan munkavállalói szempontokat és motivációkat vizsgál, mint a munkabér, a munkahelyi légkör, az állásbiztonság, vagy az adott vállalat pénzügyi stabilitása. Ebből kiderült, hogy továbbra is a jövedelem az első számú tényező egy-egy munkahely kiválasztásánál.

„Nagyon megtisztelő, hogy több éve nekünk ítélik a Randstad Hungary legjobb munkáltató díját szállítmányozás és logisztika kategóriájában. Ez is jelzi, hogy munkatársaink is értékelik erőfeszítéseinket, amelyeket a munkaerő megszerzése és megtartása érdekében teszünk. A Wizz Air egy nagyon izgalmas iparág kiemelt szereplője, a munkaerő megszerzésére és megtartására ettől függetlenül is rengeteg figyelmet fordítunk. Nálunk nemcsak világszínvonalú légikísérői vagy pilótaképzést kapnak az ide jelentkezők, de több lehetőséget is biztosítunk arra, hogy képezzék magukat, és új kihívásokat keressenek. A Wizz Airnél a határ valóban a csillagos ég” – mondta Jung Veronika, a Wizz Air HR-igazgatója.

A Wizz Air ambiciózus növekedési terve nyomán 2030-ig 300 új Airbus A321neo és egy nagy hatótávolságú A321XLR repülőgéppel bővíti flottáját. Jelenleg 8000 munkatársat foglalkoztat a vállalat, köztük irodai munkatársakat, pilótákat és légiutas-kísérőket – ez a szám azonban az évtized végére már húszezerre fog növekedni, így folyamatosan lehet válogatni az újabb szabad pozíciók közül.

A magyarországi tréningközpontjában 2021 óta évente nagyjából 1500 fő végzi el a hat héten keresztül tartó légiutas-kísérő képzést. A résztvevők között az elmúlt időszakban megnövekedett a férfiak aránya is: jelenleg a tanulók körülbelül 35%-át teszik ki. Ugyancsak a Wizz Air lett Magyarországon elsőként jogosult nemzetközileg elismert légikísérő alapképzési tanúsítványt kiállítani a növendékei számára. Biztosított számukra a versenyképes fizetés, a kedvező havi beosztás és számos szakmai fejlődési lehetőség is: többek közt oktatóvá vagy márkanagykövetté válhatnak, illetve csatlakozhatnak a vállalat Cabin Crew to Captain programjához, melynek keretében pilótaként is valóra válthatják álmaikat.

A legmodernebb technológiák – köztük nemrégiben VR-eszközök – felhasználásával zajlik a magyarországi pilótaképzés is. Évente több mint 200 új pilótát képez ki a légtársaság, az elmúlt 12 hónapban 86 növendék Magyarországon szerezte meg a képesítését. Jelenleg 2600 pilóta dolgozik a Wizz Air állományában, de további 4000 kolléga kiképzését tervezi az évtized végéig.

Több multinacionális vállalattal ellentétben a Wizz Air központja Budapesten található, amely ideális az irodai munkaerő számára. A légitársaság nemrégiben költözött egy új, 8000 négyzetméteres irodaházi területre. A modern környezettel és könnyen megközelíthető belvárosi elhelyezkedéssel a vállalat minden eddiginél kényelmesebb munkavégzést kínál.

A Wizz Air összes munkatársa ezeken túl folyamatos és garantált repülőjegy és egyéb kedvezményeket vehet igénybe magáncélra, illetve családtagjai és barátai számára is, így ők is beutazhatják a világot, hogy felejthetetlen emlékeket szerezzenek.

További információk a nyitott pozíciókra való jelentkezésről az alábbi linken található.

Ajánlatok