accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Madeira döntött: nem kér semmit a beutazóktól. Mehetünk mindenféle igazolás és oltás nélkül!

utazomajom /

Madeira és az Azori-szigetek Portugáliától a legtöbbször eltérő szabályozásokat hoztak. Ennek oka, hogy egy szigeten sokkal egyszerűbb kordában tartani a járványt, mint egy szárazföldi határokkal is rendelkező területen.

Portugália a napokban jelentősen enyhített a beutazási feltételein, mostanra pedig Madeira törölt el minden beutazási korlátozást. Mehetnek oltottak, oltatlanok, teszttel vagy anélkül, covidosan vagy egészségesen. Annak örülnének, ha mindenki regisztrálna a MadeiraSafe oldalon, de már ez sem kötelező. Fontos, hogy a légitársaságok és az egyes országok tranzit esetében is megkövetelhetnek tesztet vagy védettségi igazolványt.

Sajnos Portugália esetében, ahonnan a legtöbb járat indul Madeirára, átszállás esetén is szükséges védettségi igazolvány, vagy teszt. Az orosz vakcinán kívül szinte mindent általunk ismert oltást elfogadnak.

Az elmúlt időszakban most már remélhetőleg visszafordíthatatlan trend, hogy a soha nem látott esetszámok ellenére enyhítenek az országok. Talán nyárra már mindenhol eltörlik a korlátozásokat?

Oltásellenesek londoni átszállással utazhatnak a legegyszerűbben, Wizz Air-rel.

Ajánlatok