accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Nem volt repjegye a babájuknak, a check-in pultnál hagyták a gyereket a szülei

Katya /

A belga pár a tel-avivi Ben-Gurion nemzetközi repülőtérről szeretett volna Brüsszelbe utazni, amikor a check-in pultnál szembesültek vele, hogy a két repjegy mellé a babakocsiban utazó csecsemőnek is jegyet kell váltani. Erre a kiakadt pár otthagyta a pultnál a babát, majd elindultak, hogy felszálljanak a gépükre.

A reptér személyzete gyorsan észrevette a babakocsiban magára hagyott gyermeket és azonnal értesítették a hatóságokat, akik még a repülőtéren elcsípték és őrizetbe vették a „gondos” szülőket.

A Ryanair pultjának vezetője szerint mindenkit sokkolt a történet, a tanúk eleinte nem akartak hinni a szemüknek – számolt be a megdöbbentő esetről a Jerusalem Post. –„Még soha nem láttunk ilyet. Nem tudtuk elhinni, amit láttunk” – mondta. Az Izraeli Repülőtéri Hatóság szerint az történt, hogy a pár késve érkezett az 1-es terminálra, miután a check-in pult bezárt. Majd át akartak menni, hogy a biztonsági ellenőrzéssel foglalkozzanak, és egyszerűen a területen lévő futószalagon hagyták a babájukat.

A pici babával való utazásról egyébként itt és itt írtunk – ha okosabban intéznéd a családi utazást- , de összegyűjtöttünkpár szuper télből a nyárba úti célt is, amely a kicsikkel is élmény.

Ajánlatok