accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Ezzel a kártyával bejuthatsz a világ 1400 reptéri VIP várójába (X)

utazomajom /

Tudod mit nehezebb megtippelni még az ötös lottó nyerőszámainál is? Hogy mikor indulj a reptérre. Ha túl későn érsz, akár le is késheted a géped, de mindenképp stresszes, kapkodós lesz az indulás előtti időszakod.

Ha túl korán érkezel, akkor pedig órákat várhatsz a járat indulására, ráadásul sok esetben kisebb-nagyobb késésekre is lehet számítani. Én minden utazás előtt inkább a korai érkezést és a kevesebb idegeskedést választom, de nem unatkozom a reptereken és nem költök tízezreket az étkezésre.

A budapesti és a bécsi repülőtér esetében egyszerű a dolgom, hiszen a Gránit Platinum kártyával ingyenesen beléphetek a budapesti Mastercard Loung-ba és a bécsi VIENNA Lounge vagy SKY Lounge várókba.

Schiphol Amsterdam Airport – KLM lounge

De mi is az a lounge, vagy reptéri váró. Ezek olyan, a nagyközönségtől elkerített helyiségek, ahol a belépésre jogosultak pihenhetnek, internetezhetnek, finom fogásokat és alkoholos vagy alkoholmentes italokat fogyaszthatnak. Néhány esetben elképesztő, több száz fogás közül választhatunk, de vannak ennél szerényebb kínálattal rendelkező kisebb várók is. Sőt, van ahol tusoló, zárható alvókabin, fűtött medence, ingyenes masszázs is a szolgáltatások között szerepel.

A budapesti és a bécsi várókon kívül ingyenes bejutásra nem használható a Gránit Platinum kártya. Viszont jó hír, hogy minden ilyen kártya tulajdonosa díjmentesen kap egy évi 35 ezer forint értékű Standard Priority Pass kártyát, melynek felmutatásával a világ 1400 reptéri várójába bejuthatunk. A kártyával a belépés díja személyenként 24 €, de tekintve, hogy a reptereken egy fél literes vízért is képesek elkérni 10 €-t, ez az ár egyáltalán nem mondható soknak.

A Gránit Platinum kártya további előnyeiről részletesen itt írtam. A leendő számlatulajdonosok az “UMAJ8” ajánlókóddal 8.000 Ft kedvezményhez jutnak. A számlanyitáshoz kattints ide.

szponzorált tartalom

Ajánlatok