accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Tegyük még színesebbé a gyerekszobát! Erre is jó a vászonkép!

utazomajom /

Minden gyereknek megvan a maga személyisége, és mindegyik másért rajong. Különféle állatok, hobbik, rajzok és mesehősök tartják lázban a gyerkőcöket, és ez a láz többnyire hónapokig vagy évekig is eltarthat. A gyerekszoba az ő világa, amelynek valóban türköznie kell a személyiségét.

A következő cikkben most megmutatjuk, hogy dobhatod fel a szobáját egyszerű, ám nagyszerű vászonképekkel!

A gyerekek és a vászonképek

Ami a gyerekszobában van, az ott is marad! Ez a lurkó felségterülete. Na jó, előfordulhat, hogy még nincs saját szobája, de saját falterülete legyen a kicsinek! Ide kihelyezheti kedvenc mesehősének képeit, a legszebb rajzait vagy bármit, ami közel áll a szívéhez. A Vászonkép Szalon egyedi ötletei neked is segítségedre lehetnek abban, hogy még különlegesebbé tegyétek ezt a művészfalat.

A plakátokat sokáig a szülők még csak véletlenül sem szerették volna látni a falon. Cellux? Szóba sem jöhet! Nem akarunk nyomokat a falon! Ez manapság talán már teljesen így van. Ráadásul nem is kell a plakátokkal megelégednie a gyereknek. Miért ne választanánk inkább a vászonképeket?

Még a csapból is a mesehősök folynak, még a falon is csak ők lógnak!

Én tuti kiugrottam volna a bőrömből, ha gyermekként Jázmin hercegnő pózolt volna a falon! Most meg olyan élethű vászonképekkel találkozunk, amelyek szinte “mozognak”. Napjainkban minden nap új hős születik. Mancs őrjárat, Tűzoltó Sam, Elza. Csak néhány mai figura, akikért odavannak a lurkók.

A vászonképek gyerekszobába történő kihelyezése még mindig vitatott a modern szülők körében. De miért is ne? Egyrészt jól mutatnak mindenhol, modernek, egyedivé tehetők, másrészt strapabírók, áthelyezhetők és semmilyen káros vegyszert nem tartalmaznak.

A strapabíró textúráról

Ez most biztosan megmosolyogtat, pedig tényleg így van. A csokipuding nem árt neki! Pontosabban fogalmazva nem minden vászonkép számára jelent olyan nagy veszélyt a fröccsenéses támadás. Vannak olyan gyártók, akik az ún. latex technológiával dolgoznak, ez erősen karc- és cseppálló felületet eredményez. A repülő legódarab sem tesz kárt benne.

Az egészséges környezet miatt sem kell aggódnunk. A latex egy vízbázisú, szagtalan és vegyszermentes technológia. Már a festék is annyi hitelesítéssel rendelkezik, amelyet követni sem tudunk.

Mit ábrázoljon a vászonkép?

Minden gyereknek megvan a maga kedvence. Talán leginkább erre érdemes alapozni. Még a Google-ből hozott képet is felturbózhatjuk, amiből aztán egy ütős vászonkép lesz. De felhasználhatjuk a gyerek rajzát, festményét, ezekből akár egy montázst is rendelhetünk.

Megtalálhatjuk a design és a szerethetőség közös halmazát, s a gyerekszoba fali dekorációját ugyancsak tökéletesíthetjük. A lényeg, hogy a kép illeszkedjen a szoba hangulatához, színvilágához és tényleg tudjon vele azonosulni a gyermek. Így a végén mindenki örülni fog.

Ajánlatok