accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Rengeteg törlést és módosítást jelentett be a Ryanair, légy résen

utazomajom /

A Ryanair szerkesztőségünkhöz eljuttatott sajtóközleményében bejelentette, hogy számos járatot kénytelen törölni és módosítani a 2023-as téli menetrendben a Boeing repülőgépek szállítási nehézségei miatt.

A Ryanair 27 repülőgépet várt szeptember és december között, de a termelési problémák miatt nagy valószínűséggel mindössze 14 gépet vehet át decemberig. A légitársaság a Boeinggel együttműködve mindent megtesz, hogy felgyorsítja a szállításokat és legkésőbb májusig teljesítsék a megrendeléseket, hogy a várakozásoknak megfelelő kapacitással hirdethessék meg a 2024-es nyári menetrendet.

A szállítási késések miatt a Ryanair ezen a héten számos módosítást hajt végre a 2023-as téli menetrendjén.

A charleroi-i repülőgépek számát 3-mal, a dublini bázisú repülőgépek számát 2-vel, míg az olasz reptereket kiszolgáló gépek számát 5-tel kénytelenek csökkenteni. A törlések biztosan érintik Bergamot, Nápolyt, Pisát, East Midlandst, Portót és Kölnt is.

A légitársaság elnézést kér a kellemetlenségért. A Ryanairnek ezen a télen nincs tartalék repülőgépe, mivel ütemezett karbantartásra van szükség a több mint 550 repülőgépből álló teljes flottán annak érdekében, hogy a 2024-es nyári menetrendben minden eddiginél több járat repüljön.

A légitársaság elkövetkező napokban e-mailben értesíti az összes érintett utast, akik kívánságuk szerint alternatív járatokra foglalhatnak vagy teljes visszatérítést kapnak. Fontos, hogy aki közvetítők keresztül vásárolt Ryanair repülőjegyet duplán figyeljen, mert lehet, hogy a szolgáltató nem értesíti az utast.

A járattörlések esetében attól függően, hogy hány napon belül volt az indulás időpontja különböző jogok illetnek meg. Akár 600€ kártérítésre is jogosult lehetsz. Ezt tedd, ha késik, vagy törlik a járatod!

Ajánlatok