accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Új úti cél a Wizz-nél nyárra: közvetlen járat Krétára

utazomajom /

Tegnap beszámoltunk róla, hogy Görögország május 14-től fogadja a turistákat. A Wizz Air nem várt sokáig, már ma be is jelentette következő úti célját, Krétát. Csak amiatt meglepő az útvonal választás, mert az ír fapados légitársaság, a Ryanair is járatokat indít a nyári szezonban ugyanerre görög szigetre. Így ahelyett, hogy egy másik célpontot szemeltek volna ki, ismét egymás konkurenciái lesznek ezen az útvonalon is. Reméljük, hogy ebből az utasok csak profitálni fognak és az árverseny miatt olcsóbban vásárolhatunk repjegyet.

A Wizz Air bejelenti, hogy már készül a közelgő nyári szezonra, és amennyiben a járványügyi korlátozások lehetővé teszik, úgy az utazni vágyók rendelkezésére állnak napsütötte úti céljai a nyári vakáció eltöltésére és a mögöttünk álló nehezebb időszak kipihenésére. A légitársaság a már elérhető járatain felül még egy új nyári járatot kínál: június 13-tól közvetlenül elérhetővé válik Budapestről a Kréta szigetén található Haniá csodaszép, tengerparti városa is. Az új járatokra jegyek már 14 390 forinttól foglalhatók a wizzair.com oldalon vagy a légitársaság mobilalkalmazásán keresztül.

Az új útvonal bevezetésével a WIZZ lehetőséget biztosít a repülni vágyóknak, hogy ellátogassanak Kréta második legnagyobb városba. Haniá nem véletlenül kedvelt turistacélpont: a sziget észak-nyugati részén található város bőséges történelmi múlttal rendelkezik. A tucatnyi szórakozási lehetőség, kulturális látnivaló és a tengerparti, óvárosi táj lenyűgöző kavalkádjában minden érdeklődő garantáltan megtalálja a számítását.

A jelenlegi helyzetben kiemelten fontos az előre gondolkodás és a biztonság. Ezért a WIZZ Flex szolgáltatás a nyári utazások elengedhetetlen biztosítéka lehet. A szolgáltatást a foglaláskor vehetik igénybe az utasok, így váratlan esemény, időpont- vagy útvonalváltoztatási igény esetén lehetőségük nyílik arra, hogy átszervezhessék a foglalásukat egy másik Wizz Air-járatra. Így nemcsak a nyári utazást lehet bebiztosítani, de a tervezés időszakában sem érheti meglepetés az utasokat.

A biztonság természetesen továbbra is első helyen szerepel: a Wizz Air az utasok és a személyzet egészségének biztosítása érdekében tavaly bevezetett szigorú higiéniai óvintézkedésekkel a higiénikus utazás új korszakát nyitotta meg. A HEPA filterek kiszűrik a vírusok és baktériumok 99,97%-át a kabin légteréből, a Wizz Air pedig további lépésekkel is támogatja az utasok fizikai elkülönítését, gondoskodik a makulátlanul tiszta, fertőtlenített fedélzetről és csökkenti az emberek közötti indokolatlan érintkezést. Kattintson ide a Wizz Air egészségügyi és biztonsági óvintézkedéseiről szóló videójának megtekintéséhez. – Írják sajtóközleményükben.

Ajánlatok