accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Már 4 órája ülnek a gépben a Valencia – Budapest Wizz Air járat utasai indulásra várva

utazomajom /

Olvasónk jelezte, hogy a menetrendszerűen ma reggel 9:10-kor induló Wizz Air W6 2386 járat még mindig nem indult el 13:37-kor. A probléma viszont az, hogy fél 10 után megtörtént a beszállítás a gépre és azóta nem szálltak fel, a repülőtér aszfaltján állnak. Semmilyen információt nem adnak az utasoknak.

A klímát csak egy órával a beszállás után indították el, miután többen rosszullétre panaszkodtak. Olvasónk elmondása alapján “embertelen” ami velük történik. 2 órával a beszállás után mindössze egy pohár vizet kaptak. Ételt pénzért lehet venni, de már nagyon kevés maradt abból is.
Néhány órával a beszállítás után kitolták a gépet, akkor azt gondolták, hogy végre felszállhatnak, azonban sajnos nem így lett. Ebben a pillanatban is mindenki a gépen tartózkodik és nem tudják, hogy meddig kell még a földön várakozniuk. A személyzet sem az induló (spanyol) sem az érkező (magyar) ország nyelvét nem beszéli.

A klímát fél 2-kor ismét kikapcsolták.

A Wizz Air egyébként ezt a járatot nem a saját gépével, hanem egy Avion Express-től lízingelt fehér, festés nélküli Airbus A320-as repülővel üzemelteti. Mint köztudott, a légitársaság gépeinek jelentős része hajtóműproblémák miatt a földre kényszerült, ezért a saját gépeiken kívül innen-onnan lízingelt repülőgépeket is bevet a nyári szezonban.

A témával kapcsolatos kérdéseinket elküldtük a légitársaságnak.

Frissítés: A járat 4 óra 40 perccel a tervezett indulás után sikeresen felszállt.

Ajánlatok