accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Van akinek fizet, van akinek nem fizet a WizzAir a 19 órás római késésért

utazomajom /

Ahogyan azt ma megírtuk, a Wizz Air elutasította olvasónk kárigényét a Róma – Budapest járat 19 órás késéséért. Ami ezután következett, arra mi sem számítottunk.

Cikkünkben közöltük, hogy a Wizz Air váratlan körülményekre hivatkozva egy lyukas garas kártérítést sem hajlandó fizetni olvasónknak a 2024.06.23 W62342 FCO – BUD járat késése miatt.

A titokzatos járat miatt azonban a légitársaság néhány utasnak elutasította, néhány utasnak elfogadta a kárigényét. Sőt, van olyan is, hogy egy pár férfi tagjának elfogadták, a női tagjának elutasították a kérvényét. Van, akinek azonnal válaszoltak, van aki napok óta nem kapott visszajelzést.

Olyanok is írtak, akik ugyanezzel a járattal utaztak és a Wizz Air már meg is indította a 250€ kártérítés kifizetését. Nem akartam hinni a szememnek. Hogy meggyőződjek róla, elkértem a visszaigazoló emaileket és valóban teljesen más válaszokat adott a Wizz Air ugyanazzal a járattal kapcsolatban.

Olvasóink egy része már meg is kapta a kártérítést, tehát a számláján van az összeg.

Még nem érkezett meg az előző cikkünkre a válasz a légitársaságtól, de most már roppant kíváncsi vagyok, hogy mi alapján szelektálnak az utasaik között, kinek jár és kinek nem jár kártérítés.

Ajánlatok