accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

A Wizz Air különjáratokat az EB focimeccsre Münchenbe

utazomajom /

A Wizz Air 2021 júniusában három szurkolói különjáratot indít Münchenbe, ahol a magyar labdarúgó válogatott a csoportkörben Németország legjobb tizenegyével játszik.

A magyar válogatott tegnap este hősies győzelmet aratott a 2021-as labdarúgó Európa-bajnokság utolsó pótselejtező mérkőzésén. Bár a magyarok a mérkőzés elején hátrányba kerültek, kitartóan és kíméletlenül ostromolták az izlandiak kapuját, a végjáték utolsó két percében pedig két bravúros góllal megfordították a mérkőzést, így a válogatott kvalifikálta magát a 2021-es labdarúgó Európa-bajnokságra. A győzelem azért is kiemelt jelentőségű, mert a válogatott története során először fordul elő, hogy két egymást követő EB-re is kijutott a csapat.

Ruandában fociznak a helyiek

A győzelemmel Magyarország a torna legerősebb csoportjába került, a címvédő francia válogatott mellett a portugál és a német nemzeti tizeneggyel kell megküzdenie a csoportból való továbbjutásért. A Németország – Magyarország meccs az F csoport utolsó mérkőzése lesz, amely sorsdöntő lehet majd a továbbjutás szempontjából. A június 23-i müncheni mérkőzésre a Wizz Air különjáratokat indít, így a magyar szurkolók a helyszínen buzdíthatják a magyar válogatottat.

A különjáratok június 23-án délelőtt Budapestről 10:00, illetve 10:30-kor indulnak, míg Debrecenből szintén 10:00 órakor indul Münchenbe. A budapesti járatok a mérkőzést követő napon, reggel 6:00, illetve 6:15-kor, a debreceni járat pedig 6:10-kor indul vissza Magyarországra. Jegyek már 26.990 forinttól foglalhatóak a wizzair.com oldalon, illetve a légitársaság mobilalkalmazásában.

A Wizz Air hosszú ideje biztosít közvetlen járatokat a válogatott szurkolóinak, hogy a mérkőzések helyszínén biztathassák a nemzeti csapatot.

Ajánlatok