Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon icon-hotels Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon

194. nap: Túrázás, aktív pihenés Ko Pha Ngan szigetén

2018. május 25. péntek, 21:37 - lanymajom
Lánymajom utazik

Ko Pha Nganról a legtöbb fiatalnak a Full Moon Party jut az eszébe, pedig a sziget ennél jóval több programlehetőséget kínál.

Június egy kicsit változékony tud lenni Thaiföld keleti oldalán, az egyik nap gyönyörű napos az idő, a másik nap pedig akár esőt is kifoghatunk. Hogy mikor érdemes utazni Thaiföld keleti és nyugati partjára arról itt írtam bővebben. A délkelet-ázsiai régió időjárásáról pedig ebben a cikkben írtunk.

A szigeten kiváló túrázási lehetőségeket találunk. Az egyik legjobban megközelíthető és jól kiépített ösvény a Than Sadet Nemzeti Parkban van. A vízesések és a gyönyörű növényzet mellett egy csodás kilátópontot is megfigyelhetünk, ahonnan egészen a partig ellátni. A túra előtt fel kell jegyezni a nevünket és az indulás időpontját a parkőrnél, ahova visszaérkezés után is be kell jelentkeznünk. Ez a kirándulás körbelül 1-2 órás elfoglaltság.

Ko Pha Nganon nincsen tömegközlekedés, így a legkönnyebben robogóval lehet közlekedni. A stoppolás is jól működik, nagyon egyszerűen találhatunk fuvarra.

Talán ez is érdekelhet
Szeretnél utazni?