accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Ha túráznál, bicikliznél, úsznál, vagy wellnesseznél egy helyen, akkor látogass Karintiába! 4 napos All Inclusive utazás 52. 640 Ft-ért fejenként!

utazomajom /

Karintia, Ausztria legdélibb tartománya egyébként is tavairól és hegyeiről híres. Itt túrázni, vagy csak a szabadban lenni igazi feltöltődés. A Karintiában megtalálható híres Nock hegységet UNESCO bioszféra rezervátummá nyilvánították. A Feldkirchen közelében található festői szépségű Maltschach-tó, az egyik legmelegebb tó a térségben, ezért nyáron úszásra, fürdőzésre a legkedveltebb helyszín. A tóparttól 200 méterre található a Sonnenhotel Maltschacher See szállása.

A szállás

A hatalmas zöld területen található apartmanok erkéllyel vagy terasszal rendelkeznek, ahonnan csodás kilátás nyílik a hegyekre. Az üdülőhely népszerű a családok és a csoportok körében, hiszen több személy elszállásolására is alkalmas apartmanokat kínálnak konyhasarokkal. A tóhoz közelebbi, “B” típusú üdülők felújítottak és közel van hozzájuk az étterem, a tó és a szabadidős létesítmények. Olyan wellness szolgáltatások vehetők igénybe, mint szauna, fedett uszoda, vagy nyáron a napozórét. Az autómentes üdülőfaluban számos szabadtéri program is várja a kiutazókat, hiszen a szálloda elől számos kerékpáros és gyalosos túraútvonal indul. Családok számára díjmentes gyerekfelügyelet (kiírás szerint), kiságy, játékkölcsönzés vehető igénybe, de a szállodához tartozik játszótér is és sporteszközök kölcsönzésére is van lehetőség.

Apartmanok a természet lágy ölén.

A szállás all inclusive ellátással foglalható 3, 4 vagy 7 éjszakás csomagban, napi belépővel a Maltschachi-tónál lévő strandfürdőbe.

Példa foglalás: 2023.05.26-29, 3 éjszaka, all inclusive ellátással, stúdióban, két felnőtt esetén már 52 640 Ft/fő-ért elérhető. MEGNÉZEM

Az all inclusive csomagban svédasztalos reggeli, délben harapnivaló, fagylalt és svédasztalos vacsora van korlátlan italfogyasztással.

Többféle szobatípus közül választhatunk:

Egyágyas szoba stúdió: 15 négyzetméteres helység hálószobával, fürdőszobával.

Stúdió kétszemélyes ággyal: 21 négyzetméteres garzon két személy részére.

Stúdió erkéllyel vagy terasszal

Családi szoba erkéllyel vagy terasszal: akár 2 felnőtt és 3 gyerek elszállásolására alkalmas apartmanok.

Gondtalan utazás pénzvisszafizetési garanciával

Most 1500 Ft / fő áron köthetsz útlemondási biztosítást a foglalásodra. Ha meggondolod magad, egészen az utazás előtt 7 nappal lemondhatod az utat! Megnézem a részleteket.

Szponzorált tartalom. Fotók: Aldi-utazás

Ajánlatok