accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.
Olaszország /

5 napos utazás Nápolyba 54.700 Ft-ért! Látogass el a környékre is!

5 napos utazás Nápolyba 54.700 Ft-ért! Látogass el a környékre is!
Ár: 54.700 Ft
november 23 - 27
!
Az ajánlat 298 napja nem frissült. Az árak folyamatosan változhatnak,
ezért célszerű a legfrissebb ajánlatokat böngészni.

Olaszország, Nápoly

Olcsóbb szállások

Capri View 72.850 Ft a teljes időszakra két fő részére

Ajánlott szállások

B&B Hotel Napoli *** 126.200 Ft két főre a teljes időszakra

Autóbérlés

18.250 Ft a teljes időszakra

Kölcsön ajánlatok utazáshoz

Nápolyból indulva rengeteg fantasztikus fél- vagy egésznapos kirándulási lehetőség nyílik, hogy felfedezd Campania régiójának lenyűgöző környezetét. Íme néhány példa:

 1. Pompeii: Gyere velünk és fedezd fel a rég elfeledett Pompeii romvárosát, amit a Vezúv kitörése óta őriznek meg. Garantáltan időutazás élmény vár rád a Római Birodalom idejébe.
 2. Herculaneum (Ercolano): Ercolano városa is az Vezúv kitörése által pusztított, de épületek és artefaktumok jobb állapotban maradtak meg itt, mint Pompeiiben. Nagyon lenyűgöző látványosságok várnak.
 3. Sorrento: A gyönyörű Sorrento tengerparti város rövid vonat- vagy buszút távolságra található Nápolytól. Itt várnak rád a szűk sikátorok, gyönyörű kilátás a tengerre és a helyi kulináris élvezetek.
 4. Capri-sziget: Vedd meg a jegyet és hajózz el a mesés Capri-szigetre, ahol csodás tájak, sziklák, barlangok és luxusvásárlási lehetőségek várják. A Kék-barlangot semmiképpen ne hagyd ki!
 5. Amalfi-part: Egy egész napot is eltölthetsz az Amalfi-part lenyűgöző városaiban, mint Amalfi, Positano és Ravello. A tengerpart és a meredek hegyek páratlan látványt nyújtanak.
 6. Nápoly Múzeumok: Ha városban szeretnél maradni, látogass el Nápoly múzeumaiba, például a Nápolyi Nemzeti Régészeti Múzeumba vagy a Capodimonte Múzeumba.
 7. Vesúv túra: Ha izgalmas kihívást keresel, vegyél részt egy túrán a Vezúvra. A csúcsról lenyűgöző panoráma tárul eléd a környező területeken.
 8. Caserta királyi palota: Irány Caserta városa, hogy megnézd a lenyűgöző Caserta királyi palotát és annak kertjét.
 9. Paestum: Egy másik történelmi kincs a Cilento régióban. Fedezd fel a görög-római város romjait és a csodálatos templomokat.
 10. Procida-sziget: Még egy gyönyörű sziget a Nápolyi-öbölben, ami könnyen elérhető Nápolyból. Itt színes házak és a tengerparti sétányok várják a felfedezőket.

Olaszország

Olaszország a világ egyik leglátogatottabb országa, melyet gazdag történelmi emlékeinek, természeti értékeinek, művészeteinek és gasztronómiájának köszönhet. Olaszország rendelkezik a világon a legtöbb UNESCO világörökségi helyszínnel. Magyarországról a megközelítés egyszerű, fapados járatokkal az ország több pontjára is könnyen eljuthatunk. Hova érdemes menni? Észak-Olaszország: – síparadicsomok: Sestriere, Courmayeur, Livigno, Cortina d’Ampezzo – tengerpart: Portofino, Sanremo, Cinque terre,... tovább »

 • Beszélt világnyelvek
  olasz, kevés angol
 • Főszezon
  július, augusztus
 • Árak Budapesthez képest
  180 % Észak-Olaszországban és Rómában, 130 % délenx
 • Pénznem
  EUR
 • Vízum szükséges?
  Nem kell
 • Közlekedés

  busz: pl. Flixbus
  vonat: Trenitalia
  autóbérlés
  belföldi járatok: pl. Ryanair, Volotea

 • Vallás
  keresztény
 • Konnektor
  többnyire nem kell átalakító, viszont bizonyos helyeken "TYPE L" átalakító szükséges
 • Nagykövetség

  Róma

  Cím:
  Via dei Villini 12-16. 00161 Roma

  Előhívó:
  00-39

  Telefon:
  06-442 30 598
  06-440 20 32

  Ügyelet (munkaidőn kívül):
  00-39-348-800-81-59

  E-mail:
  mission.rom@mfa.gov.hu

 • Csapvíz
  Iható
 • Közvetlen fapados járatok Budapestről
  ryanair, Easyjet, Wizz Air
Talán ez is érdekelhet
Más ajánlat érdekelne?