accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.
Ausztrália /

Dubaj, Szingapúr, Sydney, Melbourne, Bali körúthoz repjegyek 246.500 Ft-ért

Dubaj, Szingapúr, Sydney, Melbourne, Bali körúthoz repjegyek 246.500 Ft-ért
Ár: 246.500 Ft
március 27 - április 23

Délkelet-ázsiai és ausztrál körút

Kölcsön ajánlatok utazáshoz

Személyi kölcsön kalkulátor

Promóció
Hitel összege (Ft)
Futamidő (hó)

Ha tetszett ez az ajánlat, gyere el valamelyik következő Utazómajom előadásra, ahol sok más hasznos utazási trükk és módszer mellett szeretnéd megtanulni azt is, hogy hogyan tudsz magadnak összeállítani ilyen utakat! Árpi, az előadó és ezen ajánlat összeállítója 4 évig utazott egyhuzamban 46 országban és 5 földrészen, és az előadás végén örömmel válaszol a kérdéseidre is!


Kiegészítések a fenti ajánlathoz:

  • Ha több időt töltenél Dubajban, a jegyek alig drágábbak a fent írt indulást megelőző napokon.
  • Ha Szingapúrban töltenél több időt Dubaj kárára, a fenti időpont előtti két nap csak kb. 5000 forinttal drágább a jegy.
  • Szingapúrból Sydneybe a fenti dátummal szomszédos napokon is lehet kb. 4000 forinttal drágábban repülni.
  • Ha Sydney és Melbourne között máshogy osztanád be az időd, a szomszédos napokon mind csupán pár ezer forinttal drágább repülni a két város között.
  • Baliról Szingapúrba a fenti árnál kicsit drágábban vannak aznap estére is járatok, így még ez a nap is eltötlhető Balin, és Szingapúrban kivárható a reptéren az átszállássál.
  • Berlinből Budapestre csak reggel vannak ilyen olcsó járatok. Ha nem akarjátok megvárni április 23. reggelt, már április 22-én is hazarepülhettek, de az 20+ ezer forint.

 

Talán ez is érdekelhet
Más ajánlat érdekelne?