accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Normális időpontban, normális áron vonatozhatsz Horvátországba hálókocsis kabinban

utazomajom /

A Budapestről Splitbe közlekedő Adria InterCity-re az első hetekben már háromezernél is több jegyet váltottak. Nem véletlen, mindenkitől csak pozitív visszajelzéseket kapunk az úttal kapcsolatban.

Az Adria IC július 2-a óta közlekedik, a vonat Budapestről Splitbe keddenként, péntekenként és vasárnaponként, míg visszafelé szerdánként, szombatonként és hétfőnként közlekedik. A teljes menetidő 14 óra, azonban a kényelmes indulás miatt az út jelentős részét éjszaka teszi meg. A jó alvók a teljes utat végig tudják pihenni a kényelmes hálókocsikban, hogy aztán reggel 8:46-kor Splitben ébredjenek. Visszafelé szintén este, 18:28-kor indul és másnap reggel 9:35-re van Pesten.

A vonat teljesen légkondicionált, fekvő- és hálókocsikkal felszerelt, valamint az egész szakaszon étkezőkocsival közlekedik. Az Adria éjszakai vonat népszerűsége felülmúlja az előzetes várakozásokat, naponta 50-100 helyet foglalnak az utasok. A legnépszerűbbek a hétvégi időpontok, ahol már 90% feletti a töltöttség.

Még egy nagyon jól felvett kampányvideót is készített a MÁV, amit ide kattintva tudsz megnézni. (Érdemes, mert ilyen boldog arcokat nem látsz máskor vonatozás közben.) Ami még érdekes, hogy meglepően jó kajákat lehet venni a vonaton reális árakon.

Van egy másik vonat is az Adrirára, az Istria Expressz, ami augusztus 28-áig naponta 20:35-kor indul a budapesti Déli pályaudvarról Veszprém, Zalaegerszeg, Maribor, Ljubljanán keresztül Koperba és közvetlen ülő- és hálókocsikkal Rijekába. Koperba reggel 8:33-kor, Rijekába délelőtt 9:27-kor érkezik.

Ajánlatok