accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Ezekre a helyekre foglalnak nyaralást a magyarok 2023-ban!

utazomajom /

Amilyen hirtelen jött a COVID miatti lezárási hullám, olyan nagy kedvvel vetik most újra bele magukat az emberek az utazásba. Mindenki felszabadulni látszik, nem szeretne tovább otthon, korlátok között élni, és miután megtapasztalta, hogy milyen az, amikor nem lehet menni, most mindenki elindulna. Az idei év ezért is másabb, mint a korábbiak, hiszen most sokan döntenek úgy, hogy testi-lelki feltöltődés céljából külföldre utaznak. Vajon melyek a legkedveltebb úti célok 2023-ban a magyarok körében?

Rodosz

Budapestről repülővel 2 óra 20 perc alatt érhető el közvetlenül az Égei-tengerben fekvő görög sziget. A napsütés május végétől egészen szeptember végéig szinte állandó, ami megfelelő egy kellemes, tengerparti nyaraláshoz. Ráadásul a szigeten a kánikula is elviselhetőbb, hiszen gyakran fúj a szél. Rodosz nem csak gyönyörű partjairól, strandjairól és természeti szépségeiről ismert, hanem a történelem nyomai is szinte mindenhol felfedezhetők. A parányi középkori falvak, a hangulatos sétálóutcák, az ikonikus építmények és nyüzsgő, látványosságban gazdag nagyvárosok teszik olyan sokszínűvé és kedvelt úti céllá ezt a görög szigetet.

Málta

Kiváló földközi-tengeri úti cél Málta, hiszen a vakítóan kék víz, az izgalmas városok, megannyi látványosság és a sziget könnyű elérhetősége miatt imádjuk. Málta legszebb látnivalóit összegyűjtve érdemes több napot eltölteni a szigeten, hiszen hangulatos hajós túrákat és a világörökség részét képző látványosságokat csodálhatunk meg. A közeli Gozot semmiképpen ne hagyd ki, hacsak nem villámlátogatást teszel a szigeten!

Ciprus

Az ezer árnyalatú tenger, a jó borok, a gasztronómia vagy a megfizethető, netán olcsó repülőjegyek vonzzák a magyarokat Ciprusra? Talán a válasz, hogy minden egyben. A fiatalok által kedvelt Ayia Napa, a bulizás fellegvára. A nappali frissítő, relaxáló strandolás után indulhat az éjszakai partizás! Cipruson a családosok és nyugalmat, természetet kedvelők is megtalálják a legmegfelelőbb helyeket, a homokos strandokat, a lassan mélyülő, gyerekbarát vízpartokat, vagy a gyönyörű tenger alatti barlangokat.

Szardínia

Olaszország népszerű városai mellett egyre kedveltebbek a turisták körében a szigetek is. A Cagliariba induló repülőjáratok nyáron tömve vannak. Nem is csoda, hiszen Szardínia szigete már tavasztól kezdve fesztiváloknak és felvonulásoknak ad helyet, bővelkedik programokban és kiváló strandjai miatt is sokak kedvenc úti célja. A sziget ráadásul a túrázók paradicsoma, így aki nem szeret a parton henyélni a nyaralás alatt, mindenképpen készüljön túracipővel!

Capo Testa, Szardínia

Mallorca

A gyönyörű spanyol sziget, Mallorca már régóta az európai utazók kedvence és talán az egyik legjobb ár-érték arányú nyaralási célpont. Főként német és angol turisták rohamozták meg az utóbbi években, de a magyarok számára is bakancslistás sziget volt és maradt is. A nyüzsgő fővárosi bulihelyek elkerülésével hangulatos városokat, szép partokat és kirándulóhelyeket találunk a Baleár-szigetcsoport legnagyobbikán. Mallorca rejtett szépségeit és titkos helyeit is felfedezhetjük!

Mallorca

Maldív-szigetek

Az idei év meglepetése a csodálatos és exkluzív Maldív-szigetek. Bár árban nem versenyezhet a fapadosok által kínált közeli desztinációkkal, azonban a maldív élménynek nem is ugyanaz a célja, mint más nyaralóhelynek. Ezt tudja is mindenki, aki ide foglal utazást! A puha, vakítóan fehér homokos tengerpartokat, a pálmákkal övezett szigetrészeket, a csodálatos tengeri élővilágot és a resort szigetek teljes ellátást nyújtó, relaxáló luxusélményét keresik az ide utazók. Aki megengedheti magának, legalább egyszer próbálja ki!

 

Te hová mész idén és miért pont azt választottad?

Ajánlatok