accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Ilyen még nem volt: Antarktiszt és a Falkland-szigeteket felfedező tengeri utazás

utazomajom /

A világ egyik legnehezebben megközelíthető helye most egy karnyújtásnyira van tőled. Az Antarktisz végtelen érintetlen havas tájain találkozhatsz a hatalmas barátságos pingvinkolóniákkal, a jeges vízben úszkáló bálnákkal, a Falkland-szigeteken élő fókákkal. Ushuaia az Argentin Tűzföldön található város, amelyet a világ legdélebbi lakott településének tartanak. A legnagyobb utazók bakancslistájának előkelé helyén álló Antarktisz sokszor csak egy beteljesületlen álom marad, hiszen keveseknek adatik meg, hogy valóban ellátogassanak erre a gyönyörű helyre.

A 19 napos utazás alatt lehetőséged nyílik megismerni Argentínát, Ushuaiat, az Antarktiszt és a Falkland-szigeteket is. Garantáltan életre szóló élmény!

Példa foglalás: 2022.11.20. – 2022.12.22. között 3 699 990 Ft teljes ellátással a komplett utazás! Megnézem

Útiterv

1. nap Utazás • Repülőút Buenos Airesbe.
2. nap Buenos Aires • Megérkezés, köszöntés, majd transzfer a szállodába. Ez a kaland egy éjszakai tartózkodással kezdődik Buenos Airesben, Argentína nyüzsgő fővárosában.
3. nap Buenos Aires – Ushuaia • Korán reggel transzfer a repülőtérre és repülőút Ushuaia-ba. Érkezés és transzfer a Hurtigruten mólóhoz. Beszállás és az expedíció megkezdése 19.00 órakor.
4–5. nap Drake-átjáró • Készülj fel az Antarktiszra a híres Drake-átjárón való áthaladás közben. A dél felé tartó út során az expedíciós csapat megkezdi az előadási programot. Ismerd meg lenyűgöző történeteket és információkat, és tudd meg, hogyan teheted a tartózkodásod a lehető legbiztonságosabbá és legfenntarthatóbbá. Élvezd a modern hibrid expedíciós hajó minden kényelmét.
6–10. nap Antarktisz • Az Antarktisz újból és újból lenyűgöz és csodálatba ejt. A végtelen fehér horizontok és a tenger által alkotott háttér, amelyben jéghegyek sodródnak és bálnák úsznak. Nem kevésbé látványos lesz az első találkozásod a hatalmas pingvinkolóniákkal. Az expedíciós csapat a lehető leggyakrabban él azzal a lehetőséggel, hogy veled együtt partra szálljon, és felfedezze az Antarktisz lenyűgöző világát. A fedélzetről a közelben tartózkodó bálnákat is megfigyelheted. Ebben az igazi vadonban a természet adja meg az alaphangot, és a kapitány mindig a lehető legjobb útvonalat választja ki egy felejthetetlen kalandhoz. Megpróbálunk az Antarktiszi-félsziget és a környező szigetek több pontján is partra szállni, hogy felfedezzük a táj hihetetlen változatosságát és ennek az érintetlen vadonnak a gazdag állatvilágát. Bármit is látsz és tapasztalsz, egy biztos: az Antarktisz helyei és hangjai egy életen át veled maradnak.

Megnézem


11–12. nap Kikapcsolódás a tengeren • Miután felfedezted ezt az izgalmas kontinenst, ismét észak felé veszed az irányt. Tölts el a napot a tengeren az élmények újbóli átélésére. Látogass el a Tudományos Központba, és hallgasd meg az expedíciós csapat előadásait, amelyek felkeltik a Falkland-szigetek iránti lelkesedésed, vagy csak pihen a fedélzeten, és figyeld a hajót követő tengeri madarak sokaságát.
13–15. nap Falkland-szigetek • A távoli Falkland-szigetcsoport két fő szigetből és közel 800 kisebb szigetből áll. Az Antarktisz meglehetősen kopár tájai után itt füves dombok, virágzó vadvirágok, lenyűgöző fehér homokos strandok és türkizkék vizek várnak rád. Figyeld meg a pingvinkolóniákat, amelyek fókákkal osztoznak az élőhelyükön. Ismét találkozni fog a civilizáció jeleivel, legyen szó akár a szétszórt farmokról, akár a fővárosról, amely piros buszaival és jó öreg kocsmáival Nagy-Britanniára fog emlékeztetni.
16. nap Kikapcsolódás a tengeren • Az expedíciós út a végéhez közeledik. Töltsd az utolsó napot a tengeren. Figyeld a hullámokat, és éld át újra az fénypontjait.
17. nap UshuaiaBuenos Aires • Megérkezés Ushuaia-ba 8.00 órakor és kiszállás. Transzfer a repülőtérre és repülőút Buenos Airesbe. Megérkezés, üdvözlés és transzfer a szállodába. A nap további részében szabadprogram.
18. nap Visszautazás • Transzfer a repülőtérre és repülőút vissza.
19. nap Megérkezés Bécsbe, majd önálló hazautazás.

Az ár a következő szolgáltatásokat tartalmazza:

 • repülőút (turistaosztály) egy ismert légitársasággal Bécsből Buenos Airesbe és vissza 23 kg poggyásszal (átszállással)
 • belföldi repülőút Buenos Aires – Ushuaia – Buenos Aires 23 kg-os poggyásszal
 • reptéri illetékek és biztosítási díjak
 • 2 éjszaka szállodában Buenos Airesben (1–1 éjszaka a hajóút előtt, ill. után)
 • 14 éjszaka az MS Roald Amundsen fedélzetén
 • ellátás: reggeli (szálloda), illetve teljes ellátás „plusz” reggelivel, ebéddel és vacsorával, kora reggel és délután harapnivalókkal, korlátlan
 • italfogyasztással az étkezések mellé (ásványvíz, üdítők, sör, házi bor), egész nap víz és kávé/tea (a hajón)
 • tevékenységekben gazdag program, beleértve a jégben hajózást és a szárazföldi felfedezőutakat az expedíciós csapattal, valamint a rövid túrákat
 • partraszállások kis hajókkal, valamint fedélzeti és szárazföldi tevékenységek
 • tapasztalt, németül/angolul beszélő expedíciós csapat, amely előadásokat is tart, valamint a partraszállásokat és tevékenységeket is kíséri
 • fedélzeti WiFi
 • bakancsok, túrabotok és a tevékenységekhez szükséges felszerelések kölcsönzése
 • 1 db szél- és vízálló expedíciós kabát és 1 db újrahasznosítható alumínium vizespalack
 • fedélzeti nyelv angol és norvég, a kiszolgáló személyzet tagjai többnyire németül beszélnek
 • minden transzfer az útiterv szerint
 • minden be- és kihajózási illeték, üzemanyagpótdíj

Bizonytalan vagy?

Most 4.000 Ft / fő áron köthetsz útlemondási biztosítást. Ha meggondolod magad, egészen az utazás előtt 7 nappal lemondhatod az utat! Megnézem a részleteket.

Korábbi ajánlatok

Egyedülálló lehetőség: szafarizás és strandolás Kenyában szervezett úton

3 napos kirándulás Bécsben vonatjeggyel, 3 csillagos mesés értékelésű hotellel!

Családbarát nyaralás az osztrák Maltschachi-tó partján All Inclusive ellátással remek áron!

Szilveszter New Yorkban és kirándulás Karib-térség déli részén – városnéző körút és hajóút

Ez hihetetlen jó: 33 napos hajóút és körutazás Dél-Afrikába! Életre szóló kaland!

Kihagyhatatlan lehetőség: Óceánjáróval Genovából Rio de Janeiróba! 11 úti cél, felejthetetlen programok 23 nap alatt!

Két hetes szervezett utazás a Seychelle-szigetekre repülővel, két sziget meglátogatásával 569.990 Ft-ért!

Pénztárcabarát nyaralás: Apartman az olasz tengerparton 8 napra 35.100 Ft-ért!

5 napos All Inclusive nyaralás Horvátországban 87.990 Ft-ért!

Életre szóló élmény: 16 nap Costa Rica és Nicaragua vitorlás körutazás

Álmaid utazása: 8 napos All Inclusive földközi-tengeri hajóút 15 emeletes óceánjáróval!

Horvátország: Jó ár-érték arányú 3*-os szállás Porečben félpanziós ellátással 76.490 Ft-ért 6 napra!

szponzorált tartalom fotók: Aldi-utazás

Ajánlatok