accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Megújult a Mastercard reptéri várója – szigorodtak a feltételek

utazomajom /

Az elmúlt hónapokban teljeskörűen megújult és 2023. február 1-től újra várja az utasokat a Mastercard Premium Lounge a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren. A fizetéstechnológiai cég új partner bevonásával nem csak a váró megjelenését, de az ott elérhető szolgálatásokat és az étel-ital kínálatot is frissítette.

Kényelmes és modern belső tér, megújult ételkínálat meleg ételekkel és vegetáriánus opciókkal, széleskörű italkínálat kávéval, teával, üdítőkkel és dedikált bárpulttal: csak néhány példa, hogy mi várja azokat a Mastercard Premium kártyabirtokosokat, akik 2023. február 1-től veszik majd igénybe a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér SkyCourt emeletén található Mastercard Premium Lounge-ot.

„Nagyon fontos számunkra, hogy olyan szolgáltatásokat nyújtsunk banki partnereinknek, amelyek egyediek és amelyeken keresztül máshol el nem érhető élményeket tudnak ügyfeleik számára biztosítani. A prémium szegmens kiemelt jelentőséggel bír, így nagyon fontos, hogy az ő igényeikre szabott, sőt, akár látens igényeket kielégítő szolgáltatásokat vehessenek igénybe, a Mastercardnál pedig szeretnénk élen járni ezen a területen is” – mondta a bejelentés kapcsán Eölyüs Endre, a Mastercard Magyarországért és Szlovéniáért felelős igazgatója.

A fizetéstechnológiai cég új partnerrel, a Plaza Premiummal együttműködve alakította ki az új koncepciót és szintén ők felelnek majd az üzemeltetésért is. A Mastercard számára pedig kiemelt fontosságú volt, hogy a cég márkaértékei a végeredményben is visszaköszönjenek.

„A Mastercard Premium Lounge évek óta óriási népszerűségnek örvendett a kártyabirtokosok körében, de úgy éreztük, ideje megújítani és azokhoz az elvárásokhoz igazítani, amit a Mastercard a prémium területen képvisel. Ez a folyamat egyaránt érintette a megjelenést, amit Budapest folyója, a Duna inspirált, de az anyaghasználatot is, amely során igyekeztünk a természetes anyagokra és fényekre helyezni a hangsúlyt. Természetesen a kínálatban elérhető ételek-italok minőségét, illetve a plusz szolgáltatásokat is szeretnénk még magasabb szintre helyezni” – mondta Szalkai Réka, a Mastercard magyarországi marketing igazgatója.

A magasabb minőségű szolgáltatással összhangban változnak az eddig is térítéses belépések feltételei. Az utasok a megfelelő Mastercard Premium kártyával és aznapra érvényes beszállókártyával az alábbiak szerint veheti igénybe a 65 fő fogadására alkalmas, megújult várót.

Hogyan veheted igénybe?

A Wizz Air kártyások szomorkodhatnak, ugyanis mostantól csak 4000 forintos áron használhatják a szolgáltatást a kártyabirtokosok, további vendégeket pedig 8000 forintért vihetnek be. Az általunk is használt Gránit Bank Platinum kártyával továbbra is két felnőtt és minden gyerek számára ingyenesen vehető igénybe.

Ajánlatok