accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Reagált a Wizz Air a kamutörlésekkel kapcsolatban

utazomajom /

Néhány napja írtuk meg, hogy a Wizz Air kamutörli az olcsón eladott repülőjegyeinek egy részét. A légitársasággal való hosszas egyeztetés után végül sikerült kideríteni, hogy egyáltalán nem kamutörlésekről van szó, hanem egy technikai hibáról.

Hogy miért tűnt mégis kamutörlésnek? Mert pont a jó előre megvásárolt (és emiatt kedvező árú) repülőjegyek kerültek törlésre. A valódi ok azonban a járatszám utólagos változása, amit a rendszer hibásan érzékelt. Az internetes felületen sem lehetett ugyanarra a dátumra visszafoglalni a repülőjegyeket, csak előtte és utána 1-2 hetes intervallumban. A furcsaság a dologban leginkább az, hogy néhány olvasónknak egy telefonos (az emelt díjas, vagy a normál díjas Wizz Air telefonszámon) sikerült az eredeti időpontra tetetni a repülőjegyet, másoknak viszont nem tették meg a kollégák arra hivatkozva, hogy az a járat nem fog elindulni.

A Wizz Air az alábbi szűkszavú választ juttatatta el a szerkesztőségünkhöz.

A Wizz Air érintett utasai egy technikai hiba miatt kaptak téves információt járatuk törléséről. A légitársaság munkatársai észlelték a problémát, és megtették a szükséges lépéseket annak elhárítása érdekében. A Wizz Air ezúton is elnézést kér az okozott kellemetlenségekért minden érintett utasától, akiket a további teendőikkel kapcsolatban emailben tájékoztatnak.

Ajánlatok