accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.
Olaszország /

Egy hét repjeggyel és lakóautó bérléssel Észak-Olaszországban 95.800 Ft/fő! Ha négyen mentek 54.000 Ft/fő!

Egy hét repjeggyel és lakóautó bérléssel Észak-Olaszországban 95.800 Ft/fő! Ha négyen mentek 54.000 Ft/fő!
Ár: 95.800 Ft
május 6 - 13

Egy hét Észak-Olaszországban lakóautóval

Olcsóbb szállások

162.800 Ft egy hat fős lakóautó egy hétre biztosítással, második engedett sofőrrel

Kölcsön ajánlatok utazáshoz

Személyi kölcsön kalkulátor

Promóció
Hitel összege (Ft)
Futamidő (hó)

Gyere el valamelyik következő előadásunkra, ahol nem csak repjegy és szállásfoglalási trükkökről lesz szó, hanem arról is, hogy tudsz így, vagy akár még ennél is sokkal olcsóbban lakóautózni!


A lakóautó hat fős, és ha ezt az ajánlatot négynél is többen használjátok ki, akkor még jóval olcsóbb tud lenni /fő, de ahhoz nagyon szoros barátságban kell lenni, hogy egy ekkora lakóautóban négynél többen vidáman és békességben legyetek egy hétig.

A reptérről vagy taxival, vagy egy autót 4 órára bérelve a leggyorsabb, legegyszerűbb eljutni az olcsó szállás alatt hivatkozott 6 fős lakóautóhoz, ami 45 percre vehető fel a repülőtértől. Utóbbi már 5.996 Ft-tól megoldható, ezt hozzáadtuk két fővel elosztva az összeköltségekhez.

Az olcsó szállás mögött linkelt Yescapa egy úgy nevezett peer-to-peer lakóautó portál, ahol magánemberek hirdethetik meg a lakóautójukat és így tőlük a céges áraknál sok esetben jóval olcsóbban lehet bérelni.

Az éjszakai táborhelyek megtalálásához javasoljuk a park4night.com oldalt és applikációt, amelyen rászűrhetünk az ingyenes helyekre, lásd az alábbi képen Milánó környékén ezeket.

Az olcsó szállás alatt linkelt 6 fős lakóautóból erre az időpontra értelemszerűen csak ez az egy van, viszont ennyiért, vagy akár olcsóbban az év legnagyobb részében repülhető a Budapest-Milánó, tehát ha azt látjátok, hogy egy nálatok fürgébb majom már lefoglalta május 6-13-ra ezt a lakóautót, keressetek egy másik olyan időpontot, amikor szabad ez a lakóautó (vagy egy hasonlóan olcsó) és találni olcsó repülőjegyet.

Olaszország

Olaszország a világ egyik leglátogatottabb országa, melyet gazdag történelmi emlékeinek, természeti értékeinek, művészeteinek és gasztronómiájának köszönhet. Olaszország rendelkezik a világon a legtöbb UNESCO világörökségi helyszínnel. Magyarországról a megközelítés egyszerű, fapados járatokkal az ország több pontjára is könnyen eljuthatunk. Hova érdemes menni? Észak-Olaszország: – síparadicsomok: Sestriere, Courmayeur, Livigno, Cortina d’Ampezzo – tengerpart: Portofino, Sanremo, Cinque terre,... tovább »

 • Beszélt világnyelvek
  olasz, kevés angol
 • Főszezon
  július, augusztus
 • Árak Budapesthez képest
  180 % Észak-Olaszországban és Rómában, 130 % délenx
 • Pénznem
  EUR
 • Vízum szükséges?
  Nem kell
 • Közlekedés

  busz: pl. Flixbus
  vonat: Trenitalia
  autóbérlés
  belföldi járatok: pl. Ryanair, Volotea

 • Vallás
  keresztény
 • Konnektor
  többnyire nem kell átalakító, viszont bizonyos helyeken "TYPE L" átalakító szükséges
 • Nagykövetség

  Róma

  Cím:
  Via dei Villini 12-16. 00161 Roma

  Előhívó:
  00-39

  Telefon:
  06-442 30 598
  06-440 20 32

  Ügyelet (munkaidőn kívül):
  00-39-348-800-81-59

  E-mail:
  mission.rom@mfa.gov.hu

 • Csapvíz
  Iható
 • Közvetlen fapados járatok Budapestről
  ryanair, Easyjet, Wizz Air
Talán ez is érdekelhet
Más ajánlat érdekelne?