accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.
Portugália /

Egy hét örök tavasz Madeirán! Repjegyek Budapestről és szállás 75.300 Ft

Egy hét örök tavasz Madeirán! Repjegyek Budapestről és szállás 75.300 Ft
Ár: 75.300 Ft
október 28 - november 4
!
Az ajánlat 1400 napja nem frissült. Az árak folyamatosan változhatnak,
ezért célszerű a legfrissebb ajánlatokat böngészni.

Egy hét Madeira

Olcsóbb szállások

38.930 két főre 7 éjszakára (8.7/10 Phil's Haven)

A feltüntetett ár (75.300 HUF) külön, egyéni foglalás esetén érvényes. Ha egyben foglalod le a partner irodánkon keresztül, az ár változhat. Mit jelent ez?

Kölcsön ajánlatok utazáshoz

Személyi kölcsön kalkulátor

Promóció
Hitel összege (Ft)
Futamidő (hó)

Ha tetszett ez az ajánlat, gyere el valamelyik következő Utazómajom előadásra, ahol sok más hasznos utazási trükk és módszer mellett szeretnéd megtanulni azt is, hogy hogyan tudsz magadnak összeállítani ilyen utakat! Árpi, az előadó és ezen ajánlat összeállítója mielőtt Madeirán járt, 4 évig utazott egyhuzamban 46 országban és 5 földrészen, és az előadás végén örömmel válaszol a kérdéseidre is!


Lakóautóval

Ha kalandvágyóak vagytok és természetközelben töltenétek minden percet Madeira paradicsomi szigetén, érdemes egy pillantást vetni a privát lakóautó bérlési lehetőségekre a Yescapa.com-on. Itt van például ez a járgány, ami alig drágább annál, mintha szállást foglalnátok és autót bérelnétek ugyanerre az időszakra. Az autóbérlés erre az időszakra egyébként 40 ezer forinttól indul.

Időjárás

Az időjárás ne riasszon el, a hőmérséklet teljesen jó ilyenkor, és az esőket is meg lehet úszni. Mi tavaly (2019-ben) pont az év ugyanezen szakaszában voltunk 12 napot, és csak egyszer áztunk el egy kicsit az esőben, mikor hazafelé menet felszálltunk a repülőre. Végig ideális volt az idő a túrázáshoz, és még a tengerben is fürödtünk. – Porto Moniz tengervizzel töltött sziklás, mesterséges öbleit ki ne hagyjátok! – Ha Ti nem lesztek ilyen szerencsések, nem kell elcsüggedni, nézzetek webkamerákat a sziget többi részéről, mert simán lehet, hogy miközben Ti áztok, a sziget túloldalán süt a nap. Ilyenkor gyors újratervezés, és gyerünk át a napsütötte oldalra! A szigetet keresztbe-kasul fúrták alagutakkal, így mindez tényleg percek, vagy legfeljebb egy óra alatt megtehető. Az alábbi kimutatás forrása

Túrázás

A sziget igazi túraparadicsom, kezdőknek és haladóknak is. Mi egy pici másfél éves gyermekkel és egy 90 literes hátizsákkal a hátunkon 70km-t túráztunk a sziget keleti végétől a nyugati felé haladva. Ezt a túránkat ez az ultrafutó verseny és az erre alapuló túrabeszámoló ihlette.

A sziget hivatalos honlapján itt találhatóak a túraútvonalak. Kezdőknek a Levada túrák ajánlottak, mert ezek nagyjából szintben, felszíni vízcsatornák mellett haladnak, így nem megterhelőek, mégis gyönyörű panorámákkal és meseszép erdőkkel, olykor vízesésekkel tarkított útvonalon haladnak.


 

Portugália

A turizmus fontos szerepet játszik Portugália GDP-jében, évről évre egyre többen fedezik fel ezt a csodás, Magyarország méretű dél-európai országot. Gyönyörű partszakaszokkal és strandokkal, csodás történelmi településekkel, egzotikus természeti szépségekkel, kedves helyiekkel és a többi mediterrán országhoz képest kedvezőbb árakkal rendelkezik. Magyarországról Portóba, Lisszabonba és a dél-portugáliai Faroba is repülhetünk közvetlen fapados járattal. Hova érdemes... tovább »

 • Beszélt világnyelvek
  portugál, angol
 • Főszezon
  július, augusztus
 • Árak Budapesthez képest
  120%x
 • Pénznem
  EUR
 • Vízum szükséges?
  Nem kell
 • Közlekedés

  busz: Rede-Expressos, Renex, Eva-bus
  vonat: Comboios de Portugal
  autóbérlés
  belföldi járatok: Tap Portugal, Ryanair, Easyjet

 • Vallás
  keresztény
 • Időeltolódás
  -1 óra
 • Konnektor
  nem kell átalakító
 • Nagykövetség

  Nagykövetség Lisszabon

  Cím:
  Calcada de Santo Amaro, 85. Alcantara, 1349-042 Lisboa

  Előhívó:
  (00)-(351)-(21)

  Telefon:
  364-5928, 363-0395

  Ügyelet:
  (00)-(351)-(96)-481-3769

  Fax:
  363-23-14

  E-mail:
  mission.lis@mfa.gov.hu

 • Csapvíz
  Iható
 • Közvetlen fapados járatok Budapestről
  Wizz Air
Talán ez is érdekelhet
Más ajánlat érdekelne?