Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon icon-hotels Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon

Így szívatja a Wizz Air a későn ébredőket!

2018. augusztus 17. péntek, 12:16 - utazomajom
Hírek

Most jól megszívja, aki az utolsó pillanatokban dönt utazásról többek között a Budapest – London járaton. Egy szemfüles olvasónk, Zsolt vette észre a Wizz Air oldalán, hogy sajnálatos módon elfogyott a hely a “basic” viteldíjtípuson.

Már csak akkor utazhatsz például augusztus 18-án, ha a “Takarékos” utazási csomagot választod, ami magában foglalja a 20kg-os feladott poggyászt, illetve elsőbbségi beszállást és 30 nappal korábbi utasfelvételt. Persze ez a jegy jóval többe kerül, mint a már nem választható sima.

Most akkor van hely vagy nincs hely? Jó pénzért van! 🙂

Nem csak a last minute utaknál találkozhattok ezzel a takarékosságra ösztönzésre, a szeptember 15-ei Izland és a november 3-ai Dubainál is ugyanez a helyzet.

Az egyirányú repülőjegy ára így közel 107.000 forint. Hozzávetőlegesen, jelenleg 97.000 forintért lehet retúr Bécs – Los Angeles jegyet vásárolni. De ha Londonnál maradunk: akkor azt tanácsoljuk, hogy ne most ülj repülőre, hiszen már a Wizz Air-nél is találni retúr repülőjegyeket Londonba 8.580 Ft-ért.

Kérdéseinket feltettük a Wizz Air-nek, amint választ kapunk, frissítjük a bejegyzést!

A Wizz Air hivatalos válasza:

“A Wizz Air értékorientált vállalatként járatain különböző viteldíjcsomagokat kínál az alap viteldíjat tartalmazó jegy mellett. Minden viteldíjtípus és ajánlat az elérhetőségtől függ, ami korlátozott lehet különösen késői foglalások esetén vagy olyan járatokon, amelyek iránt nagyobb a kereslet. A WIZZ továbbra is elkötelezett utasai mellett és a jövőben is a lehető legalacsonyabb viteldíjakkal stimulálja a piacot Európában.”

Talán ez is érdekelhet