accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Mauritiust, Réuniont, Seychelle-t és Madagaszkárt is bejárhatod ezen a 19 napos hajóúton!

utazomajom /

Ha fel kéne sorolni, milyen luxushelyekre vágynak a magyarok, az első három desztinációban biztosan benne lenne az Indiai-óceán valamely gyönyörű szigete.

Ki ne vágyna arra, hogy egy nyaralás alatt bejárja az összes izgalmas és gyönyörű úticélt? A felfedezőkedvű nyaralók, mint én is, nem szeretnek egy helyben ülni. Többek között nekik a legjobb ár-érték arányú választás egy hajóút, amely teljes ellátással, szállással és programokkal segíti megkönnyíteni ezen több állomásos utazási tervek megvalósulását. A német AIDAblu 1096 kabinnal rendelkező, 12 emeletes luxushajója szeli az Indiai-óceánt, és köt ki olyan népszerű nyaralóhelyeken, mint Réunion, Seychelle vagy Madagaszkár.

AIDAblu hajóút foglalás: 2024.02.19-03.24. között 15 napos hajókörúttal, retúr repülőjeggyel Bécsből Mauritiusra szállással és teljes ellátással 1 079 990 Ft/fő-től foglalható. MEGNÉZEM

Le Morne, Mauritius

Útiterv

1. nap Repülőút Bécsből Mauritiusra 23 kg-os poggyásszal.
2. nap Megérkezés, majd utazás a Port Louis-i kikötőbe. Beszállás és éjszaka a fedélzeten.
3. nap Szabadidős nap. A hajóút megkezdése 18.00 órakor.
4. + 5. nap Le Port/La Réunion. (8.00–17.00 óra +1).
6. + 7. nap Kikapcsolódás a tengeren.
8. + 9. nap Mahé/Seychelle. (8.00–19.00 óra +1).
10. nap Kikapcsolódás a tengeren.
11. nap Antsiranana (Diego Suarez)/Madagaszkár. (9.00–19.00 óra).
12. nap Nosy Be/Madagaszkár. (8.00–19.00 óra).
13. + 14. nap Kikapcsolódás a tengeren.
15. nap Megérkezés Port Louisba (Mauritius) 8.00 órakor. Szabadidős nap. Éjszaka a fedélzeten.

A komplex csomag tartalma

A csomagajánlat tartalmazza a repülőjegyet Bécsből Mauritiusra és vissza Bécsbe 23 kg-os feladott poggyásszal, reptéri illetékeket és biztosítási díjakat, transzfert a kikötőbe, 14 éjszakát teljes ellátás “plusz”-szal az AIDAblu fedélzetén, borravalóval, ahol minden fedélzeti létesítmény és szórakoztató egység használható, 2 éjszakát félpanziós ellátással a Canonnier Beachcomber Resort & Spa **** üdülőhelyen Mauritiuson, egy vezetett kirándulást Mauritiuson, transzfereket, valamint minden be- és kihajózási illetéket és kikötői díjakat.

A meghirdetett foglalási ár a belső kabinos szobákra vonatkozik, de felár ellenében tengerre néző vagy erkélyes kabin is foglalható.

Az ár nem tartalmazza

A személyes kiadásokat, pl. szárazföldi kirándulások, ételeket és italokat, amelyek nem szerepelnek az útitervben, valamint a bécsi repülőtérre és onnan haza történő utazást vagy transzfert.

Egyes vízumköteles országokba való belépéshez a dokumentum időben történő beszerzéséért mindenki maga felel.

Gondtalan utazás pénzvisszafizetési garanciával

Most 2000 Ft/fő ártól köthetsz útlemondási biztosítást a foglalásodra. Ha meggondolod magad, egészen az utazás előtt 10 nappal lemondhatod az utat! Megnézem a részleteket.

Ajánlatok