accomodation-stars Created with Sketch. 004-slumber Created with Sketch. 010-airbnb Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. Group 2 Created with Sketch. 006-lamp Created with Sketch. 005-calendar Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button copy 14 Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. keyboard-right-arrow-button Created with Sketch. Combined Shape Created with Sketch. 002-departures Created with Sketch. Group Created with Sketch. 009-heart Created with Sketch. list Created with Sketch. megaphone Created with Sketch. 003-luggage Created with Sketch. Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon help Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Facebook Created with Sketch. Instagram Created with Sketch. youtube Created with Sketch. Path Copy 2 Created with Sketch.

Ezek a világ legjobb strandjai 2018-ban?

lanymajom /

Még mindig nem tudod, hogy hova kéne menni nyaralni? Adunk pár ötletet. A Tripadvisor olvasói szerint ezek a legjobb strandok 2018-ban.

1. Grace Bay, Turks- és Caicos-szigetek

Nagy-Britannia tengerentúli területén, a Turks- és Caicos-szigeteken a homok olyan puha, mint a púder a víz pedig az év minden szakaszában kellemes hőmérsékletű.

2. Praia do Sancho, Brazília

Egykoron börtönszigetként működött, de ennek már nyoma sincs, hiszen a Fernando de Noronha sziget ma már maga a földi paradicsom, különleges flórával és faunával.

3. Playa Varadero, Kuba

“Ha valami csodálatos Kubában, az a semmihez sem hasonlítható tengerpart, karibi hangulat, kék ég, hófehér homok, forróság.” – így számolt be a Tripadvisoron a tapasztalatairól egy magyar utazó.

4. Eagle Beach, Aruba

Képzelj el egy országot a Karib-térségben, ami tiszta, rendezett, iható a csapvíz és a világ legszebb tengerpartjai veszik körül. A sziget időjárása tökéletes a nyaralásra. Az óceán egész évben meleg, alig esik az eső és a hőmérséklet is állandó. – Legszebb homokos tengerpart ahol jártam.

5. Seven Mile Beach, Kajmán-szigetek

“Nincs zsúfoltság a strandon, mindig van szabad hely, elvégre elég hosszú! Néhol kicsit meredek a homokos rész, akit ez nem zavar ott még kevesebb az ember, végig vannak éttermek, bárok. A központból kisbuszokkal elérhető, jó fejek a taxisok nincs lehúzás.” – írja egy másik magyar turista.

Forrás: https://www.flickr.com/photos/bz3rk/3529324557

6. Playa de La Concha, Spanyolország

A Tripadvisor olvasói szerint ez Európa legszebb tengerpartja, melyet Budapestről már a magyar utazók is könnyen megközelíthetnek, hiszen a Ryanair már Santanderbe is repül, ahonnan két óra autóútra található a Playa de la Concha.

Tipp: Ezek 2018 legjobb vízparti nyaralóhelyei Európában

7. Clearwater Beach, USA

“Szuper hely. Csodaszép fehér homok, amit a gyerekek imádnak, és nagyon meleg van még novemberben is. Kulturált, és nagyon hangulatos, szép fényekkel és jó zenével.” – írja egy magyar turista. “Gyönyörű tengerpart, meglepően meleg a víz! Igazi kikapcsolódás kis és nagyobb gyerekekkel is! Visszamegyünk!” – ez pedig egy másik honfitársunk tapasztalata.

8. Seven Mile Beach, Jamaica

“Az egyik legszebb part ahol jártam, de a top 5-ben biztos helye van! Középen a legjobb, kis hullámok, tiszta türkiz víz teli halakkal és rájákkal.”

Forrás: https://www.flickr.com/photos/msmccarthyphotography/3565297670

9. Bavaro Beach, Dominikai Köztársaság

A Tripadvisor magyar olvasói szinte csupa jókat írnak a Bavaro Beach-ről. Hófehér homok, szemet gyönyörködtető látvány, képeslapra illő táj. 2017 nyarán mi úgy számoltunk be az Utazómajmon erről a strandról, hogy az évszaktól illetve az áramlásoktól függően nagy mennyiségű tengeri füvet hozhat ki a víz.

10. Playa Norte, Mexikó

A Playa Norte Cancúnnal szemben található Mujeres-sziget gyönyörű fehér homokos tengerpartja. Az olvasók szerint nem mondhatjuk, hogy felfedezetlen part, de az biztos, hogy gyönyörű, jól kiépített és kristálytiszta a víz.

Forrás: https://www.flickr.com/photos/davidstanleytravel/12809203324

Forrás: https://www.tripadvisor.com/TravelersChoice-Beaches

Ajánlatok